Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:37
missa05
Abone

Çocuklara kayınvalide ve kayınpeder ismi koymak

Çocuklara kayınvalide ve kayınpeder ismi koymak

Kayıtsız Üye
ben eşimi çok seviyor ve kalbini kırmaktan çok korkuyorum fakat şimdi hamileyim ve eşim babasının ismini koymak istiyor. bazı sebeplerden dolayı ben istemiyorum. bunu ifade ettim fakat kendisi bu konuda ısrarlı. isim konusunda anneye babaya düşen görev hayırlı bir isim koymak, biliyorum ama ya eşlerden birinin gönül rızası yoksa?

Okudunuz mu?  Kabak lifi nasıl kullanılır?

Cevap: Çocuklara kayınvalide ve kayınpeder ismi koymak

Şema
kayınbabanın ismi kötü değilse kocanla aranı bozma bence


Cevap: Çocuklara kayınvalide ve kayınpeder ismi koymak

Kayıtsız Üye
Bende hamileyim 22 haftalik fakat ne olcani bilmiyoruz daha gösdermiyor ufaklil. Esim biz evlenmeden önce babamnin ismi diye tuturiyordu ben hep hayir olmaz diyordum ikimiz karar verelim dedim ona bir ara susdu ve şuan tekrar basladi esimin babasinin adi emrullah eşim bana şuan bile emrullah nasıl felan diye sinir ediyor beni. Esimin babasi bana çok kötülükler etdiler piskolojimi bozdular kari koca inanin benim yatamadim günler oluyor o adam ve kadin yüzünden evde kimse yokken agliyorum, babasini sevsem vAllah koyarim ama bana yapdiklarini unutamiyorum annemi bile aglatilar yüzüne baka baka. Esime bunlari diEmiyorum, sonucda o onun ailesi annesi babasi kötülemez onlari anlamz beni eminim.Bana gecen dedi eşim eğer erkekse ben koycam kizzsa sen koy diyor Allah’a dua ediOrum insAllah saglikli bir kizz cocugu dogururum diye. Cünkü kayinvalde ve benim ismim ayse kizz cocuguna ondan karismiyor Allahdan.Eger erkekse esimden kacip annemin babamim yaninda doguracam onlar baska sehirde kaliyor ama almanyadayiz bu isim yüzünden cünkü ben o aileden ne cekdimi bir Allah bide ben biliyom ve dayanamam o cocuga kayipederin ismiyle hitap edemem bana neler nelwr dediler bu hamilelimde bile huzur yok bana inanin agliyorum her gece. Esimi seviyorum Allah var kendisi iyi bir insan oda babasinin baskisi altinda kaldini düsüniyorum cünkü onun babasinin öyle hemen evlatlikdan ret etme huyu var. Napcami zaman gösderir bakalim insAllah hersey güzel olur.

Okudunuz mu?  Kuranı Kerimin özellikleri

Yorum: Çocuklara kayınvalide ve kayınpeder ismi koymak

Kayıtsız Üye
benim eşim de daha hamile kalmadan önce babamın adı diye tutturdu. o yüzden hep kız çocuk istedim. şimdi cinsiyeti belli 4.5 aylık hamileyim ve eşim ısrarla babasının adını koymak istiyor. ben istemediğimi söyledim. zaten ailesinden yeterince çekiyorum bir de sevmediğim insanın adını oğluma koymak istemiyorum.kocamla aramın bozulmasına razıyım çünkü o eş olarak asla hanımının yanında olmaz hep ailesi annesi babası kız kardeşi, sadece onlar mutlu olsun yeter çocuğunu taşıyan eşim dediği kişi umrunda değil.

Okudunuz mu?  Ailevi meseleleri tartışmak gıybete girer mi

Kayıtsız Üye
9 ay zahmeti biz çekiyoruz. ne zorluklarla dünya ya getiriyoruz. o sancıları biz çekiyoruz. sonra gönlümüz razı olmayan ismi takmak zorundayız. benim babam anam da var onların ismini koyalım madem. ama yoook erkek daha üstün. ben karşıyım. Bir annenin en doğal hakkı. onu da istemesi lazım .

Okudunuz mu?  Allah-evren ilişkisiyle insan -evren ilşkisini nasıl ayırt ederiz?

Kayıtsız Üye
Ayyy sana kıyamam birebir aynısını bende yaşadım o günler geldi aklıma😢


annenin rızası olmadan çocuğa isim koymak, kayınpederin ismini koymak

Bu kategoride yer alan Hangi dua insanı öldürür? Ölüm Duası başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çocuklara kayınvalide ve kayınpeder ismi koymak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.