Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:30
Namaz
Abone

Namaz kılmak isteyip hiç dua bilmeyen Hakkında

Namaz kılmak isteyip hiç dua bilmeyen Hakkında

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm

Ben hiç dua bilmiyorum burda ;

forumduasi.com/namaz-hakkinda-soru-ve-cevaplar/50456-hic-dua-bilmeyen-nasil-namaz-kilar.html

Burdan yola çıkarak bende namaz kılmaya başladım ama hiç dua bilmediğim için sadece Sübhane Rabbiyel Azim , Sübhane RAbbiyel Ala , Semi Allahü limen bir hamideh ve Rabbena lekel hamd namazda yapılması gereken hareketleri ve rukuya giderken ve kalker okunması gerekenleri ezberledim.
Şimdi Fatiha’yı ezberlemeye çalışıyorum ama bir türlü ezberleyemedim bende Sübhaneke’yi ezberledim namazda sadece Sübhaneke’yi her rekatta okusam olur mu ?

Okudunuz mu?  Hacet namazının kılınışı nasıldır

Selam ve saygı ile Allah’a emanet olun.


Cevap: Namaz kılmak isteyip hiç dua bilmeyen Hakkında

Ercan
En azından Fatiha ve Tahiyyatı bilmeniz gerekir.


Cevap: Namaz kılmak isteyip hiç dua bilmeyen Hakkında

Jıhad
fatiha ve en az 3 ayet bilmek yeterlidir öğrenene kadar inşaALLAH Teşehhüt miktarı oturmak; Son oturuşta ettahiyyatü’yü okuyacak kadar oturmak farzdır okumak farz değil diye biliyorum ?

Okudunuz mu?  Farziyetini inkar etmediği halde namaz kılmayan kimse dinden çıkar mı?

Cevap: Namaz kılmak isteyip hiç dua bilmeyen Hakkında

karadamlalar
jihad kardeşim,fatiha dışında sure okumak da farz değildir.fatihası olmayanın namazı yoktur,ancak fatiha farz olan kıraat için kafi olabilir.


Jıhad
ALLAH(swta.) razı olsun kardesm


dua bilmeyen. namaz

Bu kategoride yer alan Sabah namazının ikinci rekatında yapılan dua nedir ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namaz kılmak isteyip hiç dua bilmeyen Hakkında Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.