Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:46
sizden6
Abone

Terörist Öldürmek Caiz midir ?

Terörist Öldürmek Caiz midir ?

İnanc
SelamunAleykum ;

Sorum belki size saçma gelebilir ama aklıma takıldı

Terörist öldürmek günahmıdır ?


Cevap: Terörist Öldürmek Caiz midir ?

yskk
Bana göre değildir.


Cevap: Terörist Öldürmek Caiz midir ?

sevim yalçın
Selamunaleykum kardeşim terörist dediğiniz kim ki?iki tarafta müslüman ikitarafın annesi aynı ağıtlar yakıyor aynı evden iki kardeş biri askere gidiyor diğeri dağa çıkıyor kim kendi ailesini bırakıp 16 17 yaşında dağa çıkan gençler neden bu zorluğu göze alır önce bunu araştırın geçmişte kürtlerin haklarını nasıl yediklerini dillerini yasakladıklarını 12 yaşındaki diyarbakırlı çocuk polise taş atttığı için hapiste tecavüze uğruyor bizim müslüman ülke sesizliğine devam ediyor kürt türk kardeş evet ama ne yazıkki bu ülkede bu adalet yok binlerce asker şehit oldu kaç yıldır vatan sağ olsun diyorlar bir gün haberlerden bir bakanın oğlu şehit olsun işte bakalım hala vatan sağ olsun diyebiliyorlar mı? inşAllah bu kardeş kavgasına son verilir artık Rabbim her iki aileyede sabır versin …

Okudunuz mu?  Futbol Turnuvasında ücret alınması ve ödül almak kumar mı?

Cevap: Terörist Öldürmek Caiz midir ?

cavraşım
geçmişte haksızlık yapıldığına bende katılıyorum ama şu anda ne isteniyor peki?

dilleri serbest,isterlerse ve seçilirlerse başbakan ve cumhurbaşkanı olabilirler

benim sahip olduğum her türlü hakka kürt kardeşimde sahip

o zaman?

düşünün derim,sadece hak aramasımı?


Agri_Kesici
< kim kendi ailesini bırakıp 16 17 yaşında dağa çıkan gençler neden bu zorluğu göze alır önce bunu araştırın >
Onlara gaz veren ağababaları,sözde vekilleri,sözde başkanları,ramazan ayı demeden 5 yıldızlı tatil köylerinde rahat rahat havuzbaşında buz gibi birasını yudumlayabilsinler diye dağa çıkıyorlar olabilirler mi acaba?

Okudunuz mu?  Müslümanları Uyarmak

yskk
Konu başlığı ile soru birbirine zıt, dolaysıyla benim cevabım da güme gitmiş. PKK ateist ve kominist bir örgüttür asıl adı kürdistan işçi partisidir, dolayısıyla bu örgüt adı altında yapılan her icraat haramdır , ölenler de cehennemliktir.


ömerhattab
Sizin malınıza canınıza namusunuza göz diken teröristlere vede islam diniyle alay geçen insanlara öldürmek bence caizdir…Eğer onları öldürmesiniz onlar sizin canınıza kıyar…

Okudunuz mu?  Uyku Düzenim Bozuldu

Kayıtsız Üye
karşısındaki seni düşünmeden vurabiliyorsa ve bizim analarmız ağlıyorsa acımadan bebek öldüre biliyorsalar bu savaşa girer dinde de savaşda adam öldürmek caizdir


Dadas
Kardes teröristi öldürmek hiç sorun değil. yarın ahirette göreceğiz inşAllah. Askere gideceğim günü iple çekiyorum. Keşke fırsatım olsada halkın arasına karismislarin kafasına sıksam

Okudunuz mu?  Taharet ve Pamuk...

kayıtlı üye
bence bizi öldürmeye çalışan kişi öldürmekte bir sıkıntı olmaz sonuçta yoksa o bizi öldürecek ?


turkeypower
Selamun Aleykum benim merak ettiğim bazı sorular var
1-) Ben İlerde Polis Olmak İstiyorum Ama bazı yerlerde Türk Askeri ve Polisi Ülke Laik Olduğu İçin Şehit sayılmaz deniliyor doğrumu?
2-) Müslüman Bir Terörist Veya Düşmanı Askerken veya Polisken vurmak Günahmı?
3-)Milliyetçilik Günahmı?

Okudunuz mu?  Çalıştığım iş yerinde darp edildim kimse beni korumadı öteki tarafta hesabını nasıl soracağım

imam
Türkiye laik bir sistemle yönetilse bile islam ülkesidir. Ölen polis ve askerin imanla ölmesi ve hangi niyetle öldüğü önemlidir.
Müslüman terörist olamaz, terörist de Müslüman olamaz


turkeypower
Peki bir sorum daha olucak Türkiye Tağut bir devlet olduğu için o devlet için Polis ve Asker Olup savaşmak Günahdır deniliyor kafam çok karışık polis olmak istiyorum lütfen cevaplayın teşekkürler.

Okudunuz mu?  İradesizlik Sillesi...

turkeypower
Bir sitede Türkiye Tağut olduğundan Asker ve Polisleri Kafir olduğu söyleniyor Tağut devlette polis asker olunmazmış ne kadar doğrudur?


Kayıtsız Üye
Hayır deildir neden diye sorarsanız Bildiğiniz gibi nerdeyse dini imanı olan peygamberlerimiz de savaşa girdi kendi ülkesini korumak için eğer peygamberlerimiz savaşa ülkesini korumak için girdiyse vatanını korumak için savaşıyorsan sevap kazanırsın. Neden Sevap Kazanırsın? :Çünkü ülkendeki çocukları insanları koskocaman bir işkenceden kurtarıyorsun hem bildiğime göre şehit olanlar cennete gider.

Okudunuz mu?  Kızlarla konuşmak, görüşmek vakit geçirmek günah mı ?

terörist öldürmek günah mı, adam öldürmek günah mı, terorist oldurmek gunahmi

Bu kategoride yer alan Fotomontaj yapmak kul hakkımı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Terörist Öldürmek Caiz midir ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.