Anasayfa
24 Temmuz 2023, 13:55
sizden01
Abone

Belirtisiz sıkıntılar

Belirtisiz sıkıntılar

Kenan Emir
Selamun aleyküm

Nedeneni bilmiyorum. Belirtisiz sekilde beni toplum içinde sikinti basiyor. Hicbir kötü aliskanligim yoktur. Namazimi kilarim, ibadetimi yaparim. Bu zamana kadar hicbir kiza ellemis deyilim. Daha önümde yapmak zorunda oldugum akademik isler var. Noluyor bilmiyorum.

Okudunuz mu?  Sofilik Nedir? Sofilik Hakkında Geniş Bilgi - Kimlere Sofi Nedir?

Cevap: Belirtisiz sikintilar

Kırlangıç.
Bana da çok oluyor okulda, özellikle namaza başladım başlayalı. O insanlar Allah’ı sevmiyor, sürekli günah peşindeler, insanları insan oldukları için değil çıkar için seviyorlar. Kendini yabancı hissediyor olabilir misin oylelerin arasında?


Cevap: Belirtisiz sikintilar

Saif Al-Din
Akademik işler derken, üniversite okuyorsun heralde, ya da yüksek lisansla masterla falan uğraşıyorsun.

Okudunuz mu?  Hz. Ebu Bekr (ra) halifeligi döneminde recm cezası uygulandı mı? Kaynak nedir?

Nedense arada bir öyle bir baskı sıkıntı hali gelir. Sadece sana değil, sana bana ona şuna herkese olur, özellikle bizim başımıza gelen bir şey değildir.
Üzülme, dert de etmemeye çalış, Rasulullah (s.a.v.) diyor ki : "Müminin işine şaşılır. Onun her hali hayırdır. O bir nimete erer şükreder, hayra nail olur. Bir külfetle karşılaşır, sabreder, yine hayra erer."

Okudunuz mu?  Eşimi başka kadınla aldattım

Bizim işimiz kulluk etmek kardeş, ne yapalım, yağmur, çamur, üzüntü, sıkıntı halinde en iyisini yapmaya çalışacağız. Allahtan bizi kimse koruyamaz, ondan başka da sığınacak bulamayız.


Cevap: Belirtisiz sikintilar

sametcftc1
Kalabalıktamı oluyor sadece ?


Kenan Emir
Evet, kalabalikta oluyor.


atakan1988
kardeşim belirtisiz hiç bir sıkıntı yoktur yüksek ihtimal sende ya sosyal fobi vardır yada panik atak bir psikiyatriye gorun ama benden sana tavsiye özel bir psikiyatri değil devlet hastanesi olursxa iyi olur çünkü özel yerler konuya profesyonel bakıyor tedaviyi geciktiriyor sana vericiği bir iki ilaçla emin ol bu tip sıkıntılardan kurtulursun ama tabi evel Allahın izniyle Allah şifa versin……

Okudunuz mu?  10 yaşındaki çocukla tokalaşmak caiz mi ?

yandı_yurek
Arkadaşlar Hesabıma Ban Atıldı Daha Dikkatli olucam bundan böyle

Öncelikle Selamun Aleyküm

Ya Dedğim gibi o Allah’a karşı küfürler vs vs Ramazandan beri namaza başladım yanlız içimde çok sıkıntı var benim ilerde hayal kuruyorum diyorum işte nasılsa Allah canımı alcak şirke girdim diye diyorum ve hiç birşeyden zevk almaz oldum her an aklımda o var vesveseler çok gelmiyor artık aslında bilerek demiş gibi hissetmesem bunlar sorun değil Biri yardım edsin

Okudunuz mu?  Hz. Adem ve Hz. Musa arasındaki hadis hakkında

ugurdogan
< Selamun aleyküm

Nedeneni bilmiyorum. Belirtisiz sekilde beni toplum içinde sikinti basiyor. Hicbir kötü aliskanligim yoktur. Namazimi kilarim, ibadetimi yaparim. Bu zamana kadar hicbir kiza ellemis deyilim. Daha önümde yapmak zorunda oldugum akademik isler var. Noluyor bilmiyorum. >
Başedilebilecek gibiyse psikaytriste gitme derim ben. Zira psikiyatristlerin verdiği ilaçlar, özellikle psikotik olanlar, adamı daha beter duruma sokabiliyor. Gidiceksen de önce bir araştır, seçeneğin varsa, hatta istihareye yat şu doktora gideyim mi diye. Dediğim gibi psikiyatriste gideceksen acele etme.

Bu kategoride yer alan Tarikatlerde uygulanan Rabıta'nın ilk uygulanışı kimlere dayanır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Belirtisiz sıkıntılar Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.