Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:06
sizden4
Abone

Sevdiğim İnsan Bana Geri Döndü Ama Ne Yapmalıyım?

Sevdiğim İnsan Bana Geri Döndü Ama Ne Yapmalıyım?

Farah
Ben birini çok ama çok seviyordum o zamanlar namaz da kılıyordum yarım da olsa. Her gece dua ediyordum o da beni sevsin diye. Hiç biraraya gelemeden koptuk yaklaşık 2 sene geçti.Ben yenilerde namaza başladım, dinime yöneldim. O hep aklımın bir köşesindeydi ama flört işleri zinaya girdiği için kendimi tutuyordum. Bugün bana mesaj atmış. İnanamadım çünkü o inanılmaz utangaç bir insan zaten aradan kaç yıl geçti beni de sevmedigini düşünüyordum. Şimdi ben ne yapmalıyım kardeşlerim? Allah dualarımı kabul edip onu bana mı yolladi yoksa deneniyor muyum? Bana bir yol gösterin ne olursunuz..

Okudunuz mu?  Emoji kullanmak haram mıdır?

Cevap: Sevdiğim İnsan Bana Geri Döndü Ama Ne Yapmalıyım?

ugurdogan
Dini kurallar çerçevesinde hareket ediniz. Evlenmeyi düşünüyorsanız istihareye yatmanız uygun olur. Zira nice severek evlenenler var ki sonunda mutsuz olmuşlar. Çevremizde bunun örneklerini çokça görüyoruz.


Cevap: Sevdiğim İnsan Bana Geri Döndü Ama Ne Yapmalıyım?

Farah
Evlenme olasılığım yok şu an ikimiz de okuyoruz zaten yaşıtız. Ama tam namaza başlamışken dönmesi sizce de çok ilginç değil mi?

Okudunuz mu?  Hz süleyman yüzüğünü işaret parmağına takmak günahmıdır

Cevap: Sevdiğim İnsan Bana Geri Döndü Ama Ne Yapmalıyım?

Ravza Sevdam
o zaman okulu bitirene kadar beklemesini söyle okul bitince de Allah’ın izniyle ve hakkında hayırlıysa evlen kardeşim..


Farah

Bu kategoride yer alan 2 Kere iltiham oldum, sabah kalktığımda 2 kere mi gusül almam gerek ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sevdiğim İnsan Bana Geri Döndü Ama Ne Yapmalıyım? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.