Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:16
Namaz
Abone

Sabah namazını kılamamak

Sabah namazını kılamamak

bjsk
merhaba arkadaşalar sabah namazını kılmıyorum yada kılamıyorum ama diğer namaz vakitlerini kılıyorum hepsini de bu konuda yardım edersiniz sevinirim günahmıdır nasıl bir yol izlemeliyim..


Cevap: sabah namazını kılamamak

musab
farz olan bir şeyi terk etmek günah olmayacakta ne günah olacak??

Okudunuz mu?  Gece kalkıp kaza namazı kılınırmı?

Cevap: sabah namazını kılamamak

islamyolu
sabah namazı ile yatsı namazı münafıklara zor gelir Hadisi şerifini işittinmi kardeş. (Yanlış anlama sana öyle itham etmiyorum ama hadisi şerif bu yönde)

Sabah namazının sünneti bile diğer namazların sünnetinden üstündür. Daha farzını düşün.


Cevap: sabah namazını kılamamak

bjsk
anladım ama diğer namazları kılıyorum sadece sabah namazımı kılamıyorum ya…

Okudunuz mu?  Kaza namazı camide kılınır mı

sons
Muhakkak kılmalısın hemde vaktinde olduki kılamadın kazasını kesinlikle yapmalısın.Akşamdan niyet et sabah namazına kaldır beni Allahım diye ve kevser suresini oku 3 kere bide saatini kur ve saati uzağına koy susturmak için illaki kalkarsın kalkmışkende artık gerisi kendi iradene kalmış ister kılarsın ister kılmazsın.
Ama şunu söyleyim tam hatırlamıyorum ama hadis galiba insanlar sabah namazının faziletini bilselerdi sürüne sürüne giderlerdi diye seher vakti rızıkların dağıtıldı vakit uyanık olmak gerek Rabbimiz rızkımızı dağıtıyor.HAdi hepsini geç sevdiğimiz bizi bekliyor huzuruna hiç gitmemek olurmu?

Okudunuz mu?  Akşam namazı tam olarak kaç rekat?

Tövbekârkul
Selâmûn Âleykum kardeşlerim!
Daha önce sormuştum ama mesajım silinmiş.🤔
Benim ciddi bir uyku sorunum var.İlaç almadan kesinlikle uyuyamıyorum.İlacı aldığım zaman da sabah namazına yetişemiyorum.Nerdeyse 2 gün hiç uyuyamadığım zaman oldu.Uykusuz kalınca diğer vaktin namazlarında çok zorlanıyorum,dikkatim dağılıyor ve bazen duaları ya şaşırıyorum ya da unutuyorum.İlaç aldığım için istemeden de olsa sabah namazı kazaya kalıyor.Biliyorum hiç bir şey bahane değil ve sabah namazının da ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyorum.Bundan dolayı istemeden de olsa günah işlemiş olur muyum? Ya da günah yazılır mı bana? Rabbim de dua ediyorum uyku sağlık nasip eyle diye.Pazartesi de inşAllah Allah nasip ederse doktora gideceğim.Çünkü sabah namazından mahrum kalmak istemiyorum.Şunu belirteyim sorunum uyanamamak değil,uyuyamamak.Uyuyamadığım zaman gerçekten dengem bozuluyor.

Okudunuz mu?  oje sürme ve namaz hakkında fetva arıyorum

ACİLSERVİS
Sorun silinmemiş arama yapmadan konu açıyorsun bu mesajda yaptığın gibi. Aynı başlık varsa o konu altına yazmak zorundasın. forumduasi.com/sizden-gelen-sorular/215262-ergenin-ebeveyn-ile-uyumasi-gunah-midir-2.html#post1286669


Tövbekârkul
Kusura bakmayın açtığım konuyu bulamayınca silinmiş sandım.Web masaüstü ile telefon arayüzü çok farklı masaüstü menü daha detaylı,seçenekler fazla ve kolay ama telefon arayüzü çok kısıtlı.

Okudunuz mu?  Rükûdan doğrulduktan sonra secdeye gitmeden önce ne deriz ?

ACİLSERVİS
Mobil temanın en altında linkler var. Birinde full sürüm yazıyor. ona tıklandığında masaüstü temanın mobil versiyonu çıkar.


sabah namazını kılamıyorum, sabah namazımı kılamıyorum, sabah namazlarını kılamıyorum

Bu kategoride yer alan Namazda aklımıza gelen şeylerden nasıl kurtuluruz başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sabah namazını kılamamak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.