Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:53
sizden05
Abone

Sabah namazına kalkıp namazı kılamamak

Sabah namazına kalkıp namazı kılamamak

umutlucan
hocam ben eskiden sabah namazını camide cemaaetle kılmak için çaba harcar bazen yetişirdim yurdun kapısı açık olursa . ama ortalık çok sesiz ve ürpertici gibi geliyor bana o vakit yani ıssız gibi ayrıca yalan söylemim yolda giderken korkuyordum.
o vakitte kokrmamak için özel bir dua varmı?
yatsı vaktindede gidiyorum ama aynısı olmuyor?
özellikle sabah vakti bazen kılmadan uyuyorum ? ortam çok sesiz oldugundan ve o vakitte korktugumu sanıyorum bundan nasıl kurtulabilirim yardım edin?

Okudunuz mu?  Kıble yönü nasıl bulunur?

Cevap: Sabah namazına kalkıp namazı kılamamak

musab
sabah vakti kılmadan uyuyorum derken.evde kılıp mı yatıyorsun onu mu demek istedin.benimde en az gittiğim namaz sabah namazıdır.yazın 10dada bitse yatsı sorun yok.ama sabah vaktinde bende korkuyorum.hem okulun orda,hem evimin orda sabah vaktinde köpekler cirit atıyor.o saatte gelip geçene havlıyorlar.benim şansım buda

Okudunuz mu?  Günahlardan kurtulma yolları.Mastürbasyon sırasındaki kötü düşüncelerin günahını affetmek için ne yapmalı?

Cevap: Sabah namazına kalkıp namazı kılamamak

sehervakti
Hocam yav sığının Rabbime gidin inşaAllah bişey olmaz biiznillah ben zincirlerimi kırabilsem korku falan dinlemem diye düşünüyorum 🙂 yoksa gitmediğim içinmi böyle düşünüyorum:o bilmiyorum.gerçi yaşadığımız yerlerede bağlı .:)


Cevap: Sabah namazına kalkıp namazı kılamamak

umutlucan
zaten bu aralar kılamıyorum . evde olunca kılabilirim sorun yok .ama yutta olunca iş değişiyor.
kalkııncada gitmeye karar verince kaldıgım ilde yurttan camiye gitmek ürpertiyor yani köpek sesleri dediginiz gibi ha bide etrafta kimseler yook ıssız ve soğuk ürpertici yani blmiyom banamı öyle geliyor.

Okudunuz mu?  Cübbeli Ahmet hoca, eleştirdiği islam alimleri konusunda haklımıdır?

Namaz Kılamamak

Bu kategoride yer alan Sevdiğimle evlenmek istiyorum ama... başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sabah namazına kalkıp namazı kılamamak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.