Anasayfa
19 Şubat 2022, 7:25
missa91
Abone

Cuma akşamı yasin okumanın fazileti

Cuma akşamı yasin okumanın fazileti

zeynal
cuma akşamlarını yasin okumanın faziletleri


Cevap: cuma akşamı yasin okumanın fazileti

Ercan
Kuran okumak her gün, her zaman faziletlidir. Cuma geceleri ve cuma günleri okumak daha faziletlidir.


Cevap: cuma akşamı yasin okumanın fazileti

nurya
ben pazartesi ve perşembe günleri yasin,tebereke ve amme sürelerini okuyorum felak,nas,3 ihlas ve 1 fatiha ile beraber herkese hediye ediyorum cuma günleri kehf ve cuma sürelerini okuyorum birde hergün bir cüz okuyorum alıştım bu düzene okuyunca mutlu oluyorum hiç kimse olmasın RABBİM yeter bana ALLAH [CC] KAFİ ALLAH [CC] ŞAFİ O yeter kuluna RABBİM salih kullarının arasında yapsın bizleri inşaALLAH

Okudunuz mu?  Dini nikah kıyarken anne mi baba adımı söylenir?

yasin okumanın fazileti, cuma akşamının fazileti, cuma gecesi yasin okumanın fazileti

Bu kategoride yer alan Hayal nedir? Hayal ne anlama gelir? Neden hayal kurulur? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cuma akşamı yasin okumanın fazileti Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.