Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:05
sizden4
Abone

Cuma Namazını kaçırma (Öğrenci)

Cuma Namazını kaçırma (Öğrenci)

pars06
Sealmün Aleyküm.Ben 8.sınıfa gidiyorum ve cuma namazı vakti okulda oluyorum.Anneme sordum,babama sordum,okul zaten izin vermez yani gidemiyorum.Ne yapmalıyım.


Cevap: Cuma Namazını kaçırma(Öğrenci)

İKTİBAS
Şu anda Cuma Namazı vakti saat 12 civarında, dolayısıyla öğlen arasında denk geliyor bu da vaktinizin olduğunu gösteriyor. Farzına yetişir kılar ve çıkarsınız ancak bu da mümkün değilse öğlen namazını kılmaktan başka yapacağınız bir şey yok.

Okudunuz mu?  İç çamaşırında leke olması gusül gerektirir mi

Cevap: Cuma Namazını kaçırma(Öğrenci)

pars06
Yok bizim okul 8 den 1 e kadar kesintisiz.


Cevap: Cuma Namazını kaçırma(Öğrenci)

pars06
Başka yorum yok mu?


İKTİBAS
Başka daha nasıl yorum bekliyorsunuz? Cuma’ya gidemiyorum diyorsunuz o halde geriye Öğlen namazını kılmak kalıyor var mı başka bir seçenek? Ha derseniz ki ben eğitimi falan takmam o halde Cuma’ya gidin deriz : ))

Okudunuz mu?  Hz. Adem Rasul müdür? Nebi mi?

İsmailAbi
bende lise 4 öğrencisiyim bende yetişemiyorum ama okula gitmiyorum umrumdada değil okul dinden dahamı önemli milli eğitim bakanlığınına hakkımıda helal etmiyorum.o kadar yetkiniz var hala niye bu konuya el atılmıyor arkadaş.


çelebiler
Aslında Eğitiminiz sizi için daha önemlidir.İbadetinizi yapamadığını yerde yapabildiğiniz kadarını yaparsınız.Az veya çok,tam veya eksik ibadetinizi kabul edecek olan Allah’tır.O sizin durumunuzu bilir.İbadetinizi kabul eder.Allah çok merhametliidir.Kullarına zorluk olsunda istemez.

Bu kategoride yer alan Şeytanın dış görünüşü nasıldır başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cuma Namazını kaçırma (Öğrenci) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.