Anasayfa
3 Ağustos 2022, 8:11
missa91
Abone

Yeni kapandım 4 gün falan oldu ama çok zorlanıyorum

Yeni kapandım 4 gün falan oldu ama çok zorlanıyorum

Kayıtsız Üye
yeni kapandım 4 gun falan oldu ama çok zorlanıyorm daha önce çok acık bırıydım ve basortusunden dolayı nefes alamıorm bazen sıkılıyorm ama yınede cıkarmıyorm onunu acıyorm nefes alıyorm tekrar baglıyorm. kendımı mutlu hıssedıyorm. fakat bazen gercekten bunalıyorm sıck gelıyor aglamaya baslıyorm suandada aglıyorm ve yardıma ıhtıyacım var gercekten. hep kendımı kımse ahırette senı kurtarmıcak dıye tesellı edıyorm kımse ıcın degıl kendın ıcın yapıcaksın dıyorm. bu sıkıntılar nekadr surer ne kadar surede alısırım. yardım edın

Okudunuz mu?  Kurbanın Kesileceği Yere Indirir Ken Ayağı Kırıldı kurban olmasında bir sakınca varmı?

Cevap: yeni kapandım 4 gun falan oldu ama çok zorlanıyorum

Hoca
Her zorluğun arkadında iki kolaylık var. Sabret Allah sana yardım eder.
Kardeşim, Her daraldığında İNŞİRAH süresini oku


Cevap: yeni kapandım 4 gun falan oldu ama çok zorlanıyorum

Saif Al-Din
Kardeşim sen başörtüsü takarken zorlanırsın, başka birisi sevdiği birşeyden Allah için fedakarlık yaparken zorlanır. Yani, diyeceğim, sadece sana özel değil.
Hem sen bunu Allah youlunda yaptığın için, onun yolunda başını kapadığın için alacağın mükafat da çok büyüktür.

Okudunuz mu?  İyilik eden iyilik bulur,kötülük eden kötülük bulur kompozisyon

Şöyle düşün, Allah(c.c.) her ibadetin mükafatını sevabını belirlemiş, ama sadece O’nun için aç ve susuz kaldığımız oruç ibadetinin mükafatı hakkında " O bana aittir" diyerek büyüklüğünü anlatmış. Tıpkı oruçtaki sıkıntıya katlanmanın Allah katında bu kadar değerli olması gibi senin de kapanman inşaAllah değerlidir.

Okudunuz mu?  Ruh hastalarının ahirette durumu nedir?

Allah bütün kapalı kardeşlerimizden razı olsun.


Cevap: yeni kapandım 4 gun falan oldu ama çok zorlanıyorum

Kayıtsız Üye
tatlım bende ilk kapandığımda senin gibiçok bunalıyordum,sinirimdenbile bir şeyler kırdığım olmuştu.Hiç canını sıkma insan alışıyor önemli olan azim. 🙂

Bu kategoride yer alan Lohusalık nedir ? Lohusa olan kadın hangi ibadetleri yapamaz ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yeni kapandım 4 gün falan oldu ama çok zorlanıyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.