Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:38
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölmüş birini görmek için dua

Rüyada ölmüş birini görmek için dua

Kayıtsız Üye
Rüyada ölmüş birini görmek için dua istiyorum bana ölen bir kişiyi görmem için bir dua örneği paylaşabilir misiniz ?


Cevap: rüyada ölmüş birini görmek için dua

Yetim
Hasan basri hazretlerinden rivayet olunmuştur: Ölmüş olanlardan bir kimse ile rüyada buluşup görüşmek isteyen kimse yatsı namazını kıldıktan sonra dört rekat bir nafile namazı kılıp her rekatında zammı süre olarak tekasür süresini okuyarak namazını tamamlar. yatağa gelince:’Allah’ım!……………… kimse ile görüşmek istiyorum.Bulunduğu durumunu bana göster’ der,uyursa,Allahü teala’nın izni ile kendisine gösterilir.

Okudunuz mu?  Rüyada ölen çocuğun dirilmesi

Zammı süre nedir diyecek olanlar olursa:Fatihadan sonra okunan, üç âyete veya üç âyete eşit bir âyete denir. Üç âyet miktarı, kelime itibarı ile on kelime, harf itibarı ile otuz harf olmalı!

Tekasür suresi Okunuşu: El hâkümüt tekâsür. Hattâ zürtümül megâbir. Kellâ sevfe ta’lemûn. Sümme kellâ sevfe ta’lemûn. Kellâ lev ta’lemûne ilmel yagîn. Le tera vünnel cehîm. Sümme le tera vünnehâ aynel yagîn. Sümme le tüs’elünne yevme izin anin naîm.

Okudunuz mu?  Rüyada ölen bir kimseyi diri diri mezara gömmek ne anlama gelir ?

Anlamı: Çoklukla övünmek sizi oyaladı. Mezarları ziyaret edinceye, ölünceye dek. Hayır, ileride bileceksiniz. Yine hayır, ileride bileceksiniz.. Elbette cehennemi görürsünüz. Nitekim onu, yakın bir gözle göreceksiniz. Sonra, o gün nimetlerden hesaba çekileceksiniz.


Yorum: Rüyada ölmüş birini görmek için dua

Kayıtsız Üye
Arefe günü hamile kız kardeşim trafik kazasında hayatını kaybetti onu rüyamda görmeyi çok istiyorum

Okudunuz mu?  Rüyada oğlunun evlendiğini görmek

Yorum: Rüyada ölmüş birini görmek için dua

Kayıtsız Üye
Bunu denediniz mi ve gerçekten gördünüz mü bende ölen sevdiğimi rüyamda görmek istiyorum internette bir çok dua ve bilgi var ama hiç kimse denedim ve gördüm gibi şeyler yazmamış ben ilk 1 ay hep gördüm rüyamda ama artık görmüyorum şimdi hep dua ediyorum ama olmuyor

Okudunuz mu?  Rüyada Ölmüş Amcayı Görmek

ölmüş birini rüyada görmek için dua, ölen kişiyi rüyada görmek için okunacak dua, ölen birini rüyada görmek için dua

Bu kategoride yer alan Rüyada Ölmüş Birinin Elini Öpmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölmüş birini görmek için dua Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.