Anasayfa
22 Temmuz 2022, 3:18
missa
Abone

İnsanın kendi kendine nazarı değer mi?

İnsanın kendi kendine nazarı değer mi?

Kayıtsız Üye
İnsanın kendi kendine nazarı değer mi? Bu konuda bilgi verir misiniz


Yorum: İnsanın kendi kendine nazarı değer mi?

Omer Faruk
Kişinin kendi kendine nazarı değmez.


İnsan Kendisinin Nazarı Değermi?

Kayıtsız Üye
Bi insan kendisine nazar değdirebilirmi? Ve nazar değmişse ne yapmalı? Ve birde, daha nazar değdirmemek için ne yapabilir?

Okudunuz mu?  Geğirmek abdest bozar mı ?

Yorum: İnsan Kendisinin Nazarı Değermi?

Omer Faruk
Kişinin kendi kendine nazarı değmez. Nazar aslında kişinin kibir ve kendini göstermek merakından kaynaklanır. Eğer kişi kibir ve kendini gösterme merakından vazgeçerse Nazardan kurtulur. Çünkü nazarın temeli kıskançlıktır.

Bugün sosyal medyada insanların herşeyini sergileyerek adeta "beni kıskanın" diye çağrı yapıp sonra da nazar değdi diye şikayet etmesi, kadının hertarafını açıp, erkekler beni taciz etti demesine benziyor…

Okudunuz mu?  Hadisler olmasaydı neler olurdu? Hadislerin önemi

Selametle…


Kuldurdileyen
Kendi evladınızı sevdiğinizde MaşAllah deyin. Giydiğiniz elbiyesi, arabanızı, saçınızı beğenirseniz kendinize MaşAllah deyin. Daha güzelini istermsiniz? Gördüğünüz, beğendiğiniz, sizi etkileyen ve de duygulandıran her şeyin sadece Rabbiniz tarafından yaradılmış olduğunu artık bilin ve hep O na nazar edin ve her güzellik için O na şükr edin. Duygulanıp ağlayacaksanız sadece O na ağlayın.

Okudunuz mu?  Tesbih çekerken imamede ne söylenir

insanın kendisin kendine nazar değmesi, insanin kendisine nazari değer mi, insanin kendine nazari degermi

Bu kategoride yer alan Kendini Beğenmemek Ve Allaha Sormak? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İnsanın kendi kendine nazarı değer mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.