Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:56
sizden0
Abone

Allaha söz verdim ama tutamadım kefaret gerekir mi?

Allaha söz verdim ama tutamadım kefaret gerekir mi?

büşra52
merhaba ben bir konuda tövbe etmiştim fakat tutamadığm için kefaret orucu tuttum şimdi sinirlendim Allah’a tekrar yapmıcam bu şeyleri dedi m fakat sinirlyken dedim ve söz yada tövbe etmedim sadece yapmıcam dedim kefaret gerekirmi? teşekürler

Okudunuz mu?  Arapça öğrenmek için neler yapmam gerekir ?

Cevap: Allah’a söz verdim ama tutamadım kefaret gerekir mi?

Hoca
Söz vermek yemin gibi değildir. Ancak Allahın adı zikredilerek verilen sözlerde yemin hükmündedir. Bu söz yerine getirilmediği takdirde keffaret gerekir.


Cevap: Allah’a söz verdim ama tutamadım kefaret gerekir mi?

büşra52
söz veriyorum falan demedim ama sadece yapmıcam Allahım dedim

Okudunuz mu?  Namaz Harici Secde Etmek

Cevap: Allah’a söz verdim ama tutamadım kefaret gerekir mi?

Kayıtsız Üye
ben bir konuda pismandim Allahima soz verdim daha yapmicam die ama tekrar yapmaya basladim kendimi nasıl affettirebilirim pismanim ama yapmadanda duramiyrum bana bir sonuc soleyin

Bu kategoride yer alan Dudağa sürülen krem kuruyunca dille ıslatsak orucu bozar mı ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Allaha söz verdim ama tutamadım kefaret gerekir mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.