Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:16
missa07
Abone

Sünnet sonrası pipide morarma

Sünnet sonrası pipide morarma

Kayıtsız Üye
Arkadaşlar bir kişinin sünnet sonrası pipide morarma oldu ne yapmak gerekir konu hakkında bana yardımcı olur musunuz ?


Cevap: Sünnet sonrası pipide morarma

arifselim
Geçmiş olsun. Aslında bu soru direk çocuğunuzu sünnet eden doktora sormanız gereken sorudur. Genel olarak sünnet edilen çocuklarda iki üç hafta morluk ve şişlikle olması normaldir. Bu süre içerisinde çocuğu ılık suya oturtmak da faydalıdır. Siz yinede doktoruna göstermeyi ihmal etmeyiniz.

Okudunuz mu?  HasbiyAllahu lailahe illahu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azim anlamı

Yorum: Sünnet sonrası pipide morarma

Kayıtsız Üye
Slm benim çocuğum 4 gün önce sünnet oldu oldu 2 gün boyunca rahatti ama şimdi pipisinde morluk oluştu ve biraz şişme var durum nedir acaba acele bilgi verirseniz memnun olurum


Yorum: Sünnet sonrası pipide morarma

Kayıtsız Üye
Oglum 8 yasinda 12 gun önce sünnet oldu sismesi coktu antibitotikle biraz normale dondu fakat renk degisikligi morluk var dip kismi normal ortadan sonrasi mor duzelirmi

Okudunuz mu?  İnsanların kader konusundaki yanlış inançları nelerdir?

Tevbe
Allah bağışlasın ve acil şifalar buyursun. Bu durumun bir çok sebebi olabilir genel olanını söylüyorum o sargı bezini kan dursun diye sıkı sarıyorlar bu yüzden oluyor ama siz bir an önce doktora danışmalısınız.


sünnet sonrası morarma, sünnet sonrası pipide morarma, sünnetten sonra pipide morarma

Bu kategoride yer alan Abdest alırken tırnakların içine su gitmeli mi ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sünnet sonrası pipide morarma Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.