Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:20
missa3
Abone

Adak nasıl dilenir?

Adak nasıl dilenir?

Kayıtsız Üye
Bir isimin olmasi için devamli tesbih cekip 170 ayetel kursu okuyorum birde 41 yasin okudum olunca tekrar okuyacagim dedim.
adak nasıl yerine getirilir


Yorum: Adak nasıl dilenir?

arifselim
Adak aynen ne şekilde adamışsan yani nasıl söylediysen o şekilde yerine getirmen gerekir. İşim olduktan sonra tekrar okuyacağım demişsen aynen dediğin gibi yapmak zorundasın. Adak mutlaka adandığı şekilde yerine getirilmelidir.

Okudunuz mu?  Forex oynamak harammıdır ?

Yorum: Adak nasıl dilenir?

Kayıtsız Üye
Ben icimden su hastaliktan kurtulursam inek kesecegim dedim sonra dille inek yok olmaz dedim ve benim şuan durumum yok adak olurmu

Bende icimden su hastaligim gecsin inek kesicem dedim sonra ağzımla inekmi yok olmaz dedim adak olurmu bunu soylerken durumum yok sonra aklıma sürekli takildi bisey olurmu diye sonra bunlari dusunurken baska adak adadim ama sürekli bunlari dusunmekten oldu bana bir yardim edin

Okudunuz mu?  Büyüklere saygı Küçüklere sevgi göstermekle ilgili hadisler

Yorum: Adak nasıl dilenir?

arifselim
Adağı nasıl adamışsan o şekilde yerine getirmelisin. İnek adamışsan artık daha sonra yok olmaz demen geçerli değildir. Durumun yoksa ilk olduğunda kesmen gerekir.


Kayıtsız Üye
Biz ailece feci bir trafik kazasi geçirdik. Cok şükür vefat eden kimse olmadi sadece annemin 20 gun kadar hastanede kalmasi gerekiyordu hareket edemiyordu 2. Yada 3. Gun abim kurban adadığını keseceğini söyledi bende bende kescem dedim ama kaza aninda adak olarak yapmadim bende kescem annem ayaga kalksin diye dedim sonrasında bu adak olmus mudur

Okudunuz mu?  Şafii mezhebine mensubum gusül abdesti nasıl alınır

mum
Annem iyi olsun keseceğim demişseniz bu adak omuştur. Allah şifa versin.


adak nasıl yerine getirilir, adak nasıl yapılır, adak nasıl dilenir

Bu kategoride yer alan Çocuğum olursa kurban keseceğim diye adak adadım ama şimdi durumum iyi değil başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Adak nasıl dilenir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.