Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:59
missa02
Abone

Dargınlık Ve Barış Duası

Dargınlık Ve Barış Duası

Adnan cetin
Sevgili hocam biri kız biri erkek iki evladım var birbirlerine dargınlar öyle dargınlar ki babayla bizim huzurumuz kalmadı.Çocuklarımın barışması için yapabileceğim dua yazarsanız sevinirim.Bu dargınlık 27 yıllık evliliğimizi tehdit ve huzursuz ediyor.Lütfen bize yardımcı olur musunuz…

Okudunuz mu?  Ecel ve ömür ile ilgili hadisler varmı?

Cevap: Dargınlık Ve Barış Duası

Darusselam
Dargınlıkları Gidermek İçin Okunacak Dua

Anlamı: Allah’ım! Kalplerimizi birleştir(bizi ayrılığa düşürme). Aramızı / sosyal ilişkilerimizi düzelt. Bizi doğru yola ilet. Bizi (şirk, küfür ve nifak) karanlıklarından kurtar, (iman ve İslam) aydınlığına çıkar, bizi her türlü çirkinlik ve edepsizliğin açığı ve gizlisinden uzaklaşır. Allah’ım! Kulaklarımızı, gözlerimizi ve eşlerimizi (her türlü kötülükten ve günahtan) koru. (İbn Hibban, Rakaik, No: 996)

Okudunuz mu?  Dini gecelerde eşinle ilişkiye girmek günahmı?

Okunuşu: Allahhümme ellif beyne kulubina ve aslih zate beynina, vehdina sübüle’s-selami ve neccina mine’z-zulümati ile’n-nuri ve cennibne’l-fevahışe ma za- hara minha ve ma betane. Allahümme’hfazna fi esma ma ve ebsarina ve ezvacina.

1599. Ebû Hüreyre radıyAllahu anh, Resûlullah sallAllahu aleyhi ve sellem’in şöyle buyurduğunu işittim demiştir:
"Müslümanın din kardeşine üç günden fazla küs durması helâl olmaz. Kim müslüman kardeşini üç günden fazla terkeder ve o hal üzere ölürse cehenneme girer."

Okudunuz mu?  Çarşaf giyen çok samimi Müslüman din kardeşlerimize şu soruyu soruyoruz; Niçin çarşaf giyiyorsunuz?

Sahâbî Ebû Hırâş Hadred İbni Ebû Hadred el-Eslemî (es-Sülemî de denir), radıyAllahu anh, Resûlullah sallAllahu aleyhi ve sellem’i şöyle buyururken işittiğini söylemiştir:
"Kim, din kardeşini bir yıl terkedip küs durursa, onun kanını dökmüş gibi günaha girer."

Ebû Dâvûd,


Cevap: Dargınlık Ve Barış Duası

bırgül
Ben birgul abım ve enışte vr nışanlım ve bunlat küz

Okudunuz mu?  Çok çirkinim yaa yüzümde çok çil var çok üzülüyorum

barış duası, baris duası, barış duaları

Bu kategoride yer alan Kıyamette herkesin gözü tepesinde olacak mı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dargınlık Ve Barış Duası Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.