Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:30
missa96
Abone

Çok çirkinim yaa yüzümde çok çil var çok üzülüyorum

Çok çirkinim yaa yüzümde çok çil var çok üzülüyorum

Kayıtsız Üye
çok çirkinim yaa yüzümde çok çil var çok üzülüyorum :'( evt Allah’ın yarattığı her şey kusursuzdur ama olmuyor işte aynada yüzüme baktığım zaman çok kötü oluyorum hayalim ilerde hep mutlu huzurlu ibadetlerini yerine getiren aşık olduğum kişi ile yuva kurmak ama kendime bakıyorum çok çirkinim. neden böyle diyorum kendime namazımı kılıyorum,tesettülüyüm her ne kadar pantolon giysemde.. hep dua ediyorum ne olur güzelleşeyim diye ama olmuyor inanın bunu yazarken bile ağlıyorum bazende de böyle yaptığım için üzülüyorum beni böyle yarattığı için şükrediyorum belki diyorum güzel olsaydım erkek arkadaşlarım olurdu en azından böyle bir günaha girmemiş oluyorum diye 20 yaşındayım ve bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı ben sevdim ama hep karşılıksız sevdiğim onlarında beni svmesini istedim ama sevmediler neden çünkü çok çirkinim.yapamıyorum artık dayanamıyorum.dışarda yürürken herkes yüzüme bakıyor insan ister istemez anlıyor bana baktıklarını görünce yerin dibine geçmek istiyorum böyle isyan etmek de istemiyorum ama dediğim gibi dayanamıyorum artık…aslında siz napabilirsiniz ki ben sadece paylaşmak istedim :((( beni rahatlatacak dualr …ve bana dua etseniz..

Okudunuz mu?  Mezi Akıntısı Nasıl Kesilir ?

Cevap: çok çirkinim yaa yüzümde çok çil var çok üzülüyorum

@mir
büyük fiziksel engelleri olan insanlar bile
kendilerine eş bulabiliyorlar
üstelik birçoğunun eşlerinin herhangi bir fiziksel engeli de olmuyor
onlara bakarsanız moraliniz düzelir
moraliniz düzelince öz güveniniz artar
bu da olunca istediğiniz özellikte bir eş bulmanız daha kolay olur

Okudunuz mu?  İslam'da sakal bırakmanın hükmü nedir ? farz mıdır sünnet mi?

herşey mukadderdir bunu unutmayın

yazdıklarımı helal olan birlikteliklerde kullanırsınız umarım


Yanıt: çok çirkinim yaa yüzümde çok çil var çok üzülüyorum

ikindi
önemli olan kizlarin erkeklerin ne gördügü degil, ALLAHIN gördügü. Allah dis güzeligine değil kalbine bakiyor. Gerekirse hiç evlenme vardir hayiri ama kalbini temiz tut. istiyorsan dünyanin en cirkin varligi ol ama iyi müslüman ol namazını kil. en güzel varlik olsan ama dogrudürüst müslüman olsan yada olmasan ne yazar? bak hollywood artistlere güzel olmak için neler yapiyorlar. ehhhhhhh noluyor? Allah sevapmi yaziyor?

Bu kategoride yer alan Süt teyzeyle evlenme ve ilşkiye girmenin günahı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çok çirkinim yaa yüzümde çok çil var çok üzülüyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.