Anasayfa
5 Şubat 2022, 12:06
sizden2
Abone

Çok çirkinim erkek

Çok çirkinim erkek

Jsshsh
Öncelikle Selamun aleyküm

Ben dış görünüşü fazlasıyla kafaya takan bir insanim yaş 18

Çok çirkinim bugüne kadar tipim yüzünden 1 kez bile mutlu olamadim olsam bile her aynaya baktığımda moralim bozuluyor kendimle barışık değilim
Kız için söylemiyorum yanlış anlasilmasin günah zaten isyanda etmiyorum Allahın takdiri bir şey diyemem böyle yaratmış yapacak bişey yok kesinlikle karışmaya hakkım yok Ama Size sormak istediğim soru var diyelimki ben cennette gittiğim zaman suret olarak aynı olacağımdan dolayı yine mutsuz olmayacak mıyim?
Tipim gerçekten çok kötü herkes diyor Benim tek istediğim şey kendimle barışık olmak başka bişey istemiyorum benim tipim iyi olsun istiyorum Burda mutsuzum bari obur dunyada mutlu olayım diyorum ordada mutsuz olacağım kesin
Not = 5 vakit namazımı kılıyorum


Yorum: Çok çirkinim erkek

Kayıtsız Üye
Güzeli yaratan da çirkini yaratan da bir.Sen haline sabreyle, o şer gibi görünen de ne hayırlar vardır.Ayni zamanda yaşından dolayı da gözlerin büyüteçle bakar kusurlarına bunu da bilesin.Sen sahip olduğun güzelliklere ,sağlığına büyüteçle bakmaya çalış,
Allah hayırli ,günahtan uzak ,sağlıklı ömürler versin.İnsAllah hayallerinin ötesinde güzel ve güzel ahlaklı bir eşin olur, sorarsın ona çok güzel olmak iyi bir şey mi diye.

Okudunuz mu?  Faizle işleyen banka da çalışan memurun maaşı harammıdır

Yorum: Çok çirkinim erkek

mum
< cennette gittiğim zaman suret olarak aynı olacağımdan dolayı yine mutsuz olmayacak mıyim? >
Bu senin imtihanın sabredeceksin
Cennette imrenilecek bir güzellik verilecek merak etme
Yeter ki bu dünyada isyana girme


Yorum: Çok çirkinim erkek

combatant
Her şey tip değil. Ayağının, kollarının, gözlerinin, kulaklarının,… falan olmadığını düşün. Ya da en yakın aile bireylerinin, dostlarının olmadığını düşün. Sence annen veya baban tipten daha mı önemli? Yoksa ellerinin, ayaklarının olması?
Ayrıca her şey tip değilken şunu da demek istiyorum. Paran varsa tipin hiçbir önemi yok. Üstüne pahalı kıyafetler alıp, sakalını bırakıp, sporunu da yaparsan, güzel de bir işin olursa havada kaparlar seni. Etrafta o kadar güzel kız görüyorum ki yanındaki erkekleri görsen gülersin. O kadar yani. Paran yoksa da daha yaşın genç. Güzel bir üniversite kazanıp iyi bir işe girersen her şey hallolur. Kısa boylu, şişman, kel, gözlüklü ama mesleği doktor olan adamların yanında bile çok güzel kadınlar oluyor. Yeter ki gayret et ve hâline şükret.

Okudunuz mu?  Kuranı Kerim olan odada yatılır mı?

Kayıtsız Üye
Kardeşim sen beni yanlış anlamışsın yada yazdıklarımı okumamişsin

Ben zaten halime şükrediyorum tip dışında Allah’a şükür sorunum yok

Benim sorunum kendimle barışık olmamam yani kız falan umrumda değil ne işim olur güzel kızla falan müslüman insanım ben daha erken

Sen neden kız konusunu açtın ki ? Benim sorum vardı mum hocam cevabını vermiş zaten teşekkür ediyorum istersen mum hocanın cevabına bak

Okudunuz mu?  Hocanın verdiği kağıdı izinsiz paylaşmak günahmıdır?

Jsshsh
Sanmıyorum güzel olacağımı bu tip kökten değişmesi lazım

Bu dünyada Allah istediği gibi yaratsın beni gerek engelli gerek çirkin isyan etmem karışmam hakkım değil

Ama öbür taraftada suret olarak aynı olacağımdan dolayı sinirleniyorum çıldırıyorum

Bari cennette istediğim gibi olayım tipimi falan değiştiremezmiyim hocam?
Bu tipten kurtuluş yok heralde

Valla kafayı yiyeceğim Tek istediğim şey tipimin iyi olmasi ve kendimle barışık olmak başka bişey istemiyorum ben

Başka hiç bir şey istemiyorum


Jsshsh
Ben bu zamana kadar 5 vakit namazımı kılmış bir insanım Allah’a 1 kez bile tipim kötü diye isyan etmedim o derece dindarim edemem çünkü imtihan
Hatta bazenleri çirkinim diye seviniyorum çünkü kız işlerinden uzagim eğer yakışıklı biri olsaydim sevgilim falan olurdu zinayada gidebilirdim

Sence benim obur tarafta yakışıklı olmaya hakkim yokmu? Yada tipimi değiştirmeye?


Kayıtsız Üye
Bu tip ile bir şey olmaz demek.Bu Allah’ın verdiğinden hoşnut olmamak anlamına gelebilir.Bu bir müslümana yakışmaz.Sebepler alemi olan bu dünya ilmi ile ahiret alemini yorumlamak ne kadar doğru sizce.Bu mantık kişiye parayla cennetten arsa aldırır.

Okudunuz mu?  Yemek yerken besmele çekmeyi unutuyorum ve sağ elimde kaşık sol elimde ekmek yiyorum

Jsshsh
Kardeşim Ben halimden memnunum zaten çünkü bazı günahlardan uzak tutuyor beni
Dediğin gibi Allah’ın yarattığı tipten hoşnut olmamak müslüman kişiye yakışmaz
Lakin kendime çirkin demem kendi tipimi beğenmedigim anlamına gelmez
Benim imtihanım çok çirkin olmam budur
Size yakışıklı bir insanım diyerek yalan mı konuşayim?
Dedigin gibi yorumlamak yanlış fakat cenette gitmediğimizden dolayi aklimiz
ermiyor
kendi tipime bakınca acaba bu tip nasıl güzel olur diye düşünüyor insan


Kayıtsız Üye
Ben çok çirkin bir erkeğim ve bunu insanlar bile söylüyor. Acaba Allah neden beni böyle yaratmış olabilir? O kadar kolsuz, gözleri görmeyen insanlar da var bu dünyada. Ben bunları biliyorum ama bu sorunun cevabını çok merak ediyorum. Ahirette Allah’ın karşısında böyle bir soru sorabilir miyim? (Yaşım 18.)

Okudunuz mu?  Vitir namazını geç kılmak

Ibrakill_
Selamun Aleyküm.

18’li yaşlarda bu gibi şeyleri kafaya takmak ergenlikten dolayı normal karşılanması gerek. Hayatın çok başında olduğundan daha henüz gerçek acıların, kederlerin ve üzüntülerin ne olduğunu bilemiyor ve tipsizliğin en berbat şey olduğunu düşünüyor olabilirsin. Ama sana garantisini verebileceğim bir şey var kardeşim. Senin yerinde göz yaşları içinde olmak isteyen milyonlarca insan vardır bundan emin ol. Şu ayeti iyice bir sindir:

… Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.

Ve ayrıca benim bildiğim kadarıyla cennette üzülmek diye bişey yok. Cennetin nimetleri saymakla bitmezken, kendi tipinden dolayı üzülmene Yüce Rabbin Allah’ın izin vereceğine aklın eriyormu? Cennet’i iyice oku araştır, cevabı zaten kendin bulacaksın.

Okudunuz mu?  Sabilere (Çocuklara) gelecek malum olurmu?

Allah’a emanet ol kardeşim.


Kayıtsız Üye
Ahirette mutsuzluk diye bisey olmayacak tabi cennete gidersen,cennete de iyiler gidecegine gore o yuzden sen hayir islemeye bak.
Nimet olan seyle mihnet olan sey bir olmaz,eger bu durumda senin için bir zulum varsa nefsinden dolayidir ve biz içinde zorluk olan bir imtihandayiz.yani burda merak edilecek bir durum yok gibi anliyorum.Allah a neden ve neyi sormayi soruyorsun sen burda?Allah kimseye zulmetmez.
Birde bu kadar takma bu durumu cogu insan sende boyle bir takinti oldugunu bildiginde seni tipsiz gormese de tipsiz diyebilir,yine bircok insanin soyledigini onemsememen senin için daha iyi olabilir,yani onemsenmeyecekler çok olbilir.
Allah insanlara dis gorunusune gore deger vermez.
Oyleyse degerli olmak dis gorunuste degil.
Bu sana zor geliyorsa sabret ve dua et!


yakuptann_
ben kendimi çirkin buluyorum başkaları da öyle buluyor bu dünyada benim beğendiğim kadınlar benimle evlenmediği için dış görünüşünü beğenmediğim bir kadınla evlensem ama cennette karım istediğim surete girebilir mi? dış görünüş olarak?

Okudunuz mu?  Haktan ismi çocuğa verilirmi

yada ben dünyada gördüğüm beğendiğim biri suretine cennette girebilir miyim?

yaşım oldu 42


misafir1
güzel kardeşim müslüman kadınlar hurilerden güzeldir, bunun güzeli çirkini yokdur. insandan hasedi kini dünyanın yükü vesairesi kalkınca geriye yaradılışının ve imanının güzelliği kalır. bu durum erkekler içinde geçerlidir. aslında bu dünyada da bu kadar farkında olamasakda bu gözle bakmamız gerekir. insanı ölçen imanıdır, şahsiyetidir, ahlakıdır. bana kalender insanlar daha güzel geliyorlar. insan kendinde eksiklere bakar ama dışarıdan genele bakılır, herkesin geneli de uyumludur. insan zaten sözüm ona kendisini de çirkin bulmaz, ne zaman hoşlanmadığı tavırlarla karşılaşır veya istediği şeylere ulaşamaz o vakit ben çirkinmişim ya olur. bence insanın çirkini olmaz. bence kadının çirkini olmaz. kimisi ön plana geçebilir ama uzun vadede çoğu zaman bu dezavantaj olarak geri döner. insanda güzel ahlak kadar da hiçbir şey iz bırakmaz. bence bu malum şeyleri konuşup da sanki hikaye veya teselli havasına sokmanın da alemi yok. istediği kadar çirkinim diyen kadın varsa çıksın gelsin, göstereyim ona çirkinmiymiş değilmiymiş diyecem olmayacak. insanın, hele karşı cinsin çirkini olur mu. insan başkalarının düşüncelerini gereğinden fazla önemser, onlara göre hayatını şekillendirir, insana ne isteyeceği bile telkin edilmektedir. insana şunu iste denmektedir, insanda onu istemektedir. bana şahsen imanlı, kibirsiz, kendini bana beğendirmeye çalışan, olaylarda kendi hatalarını gören kadın lazım. ne yapayım kendine köle etmek isteyeni, kendinde bir kusur aramayanı, ben kendime efendi mi arıyorum. evlilik kısmet, ben sözüm ona çirkin olduğu için evlenemeyen görmedim. ama bu durumlar komplekse veya hayatı yanlış anlamlandırmaya neden olabiliyor. bunlar itici olabiliyor

Okudunuz mu?  3. Göz ile Allahı görmek mümkün mü?

yakuptann_
lütfen benim sorumu cevaplarmisiniz imanim çok ciddi tehlikede.ben erkeğim Cennete gidersem dunyada iken begendigim istedigim erkek suretine girebilirmiyim
istemedigim begenmedigim bir kadinla bu dunyada evlensem cennette benim istedigim kadin suretine girip karşıma gelebilirmi? hoca yokmu cevaplayacak? Allah rizasi için.

Okudunuz mu?  Namazda selam verirken ne denir

Ensar
Merhaba sevgili kardeşim, öncelikle sizin cennete girdiğinizi var sayarsak orada kendi çehrenizden nefret edecek değilsiniz. Sizdeki bu olumsuz düşünceler kalmayacaktır.
İkinci sorunun cevabına gelecek olursak; orada kendi eşiniz kat be kat güzel bir surete geçirilir. Muhakkak senin seveceğin bir yüz olacaktır. Allah sizi Allah’a layık kul ve cennetine koyulan kullarından eylesin.


Kayıtsız Üye
selamun aleykum cumleten.
Ben bir zamandır ciddi ciddi intaharı düşünüyorum. Sorun ise hiç sevilmemek. Amacım haram değil evlilik. maddi durumum iyi olduğu halde ne zina ne alkol aldım Allah şahit. Sevilmemek ve hep rededilmek beni yaşamadan soğuttu. Ve hep ciddi yaklaştım düşünmediler bile. Çünkü ben çirkinim bunu biliyorum. Güzel giyinirim uzun zamandır spor yaptğım için kaslı güzel vucudumda var ama…. yüzüm kötü. Allah’a hep dua ettim ama olmadı..
Artık ciddi ciddi düşünmeye başladım ölümü, boşa böyle acı çekerek yaşamak istemiyorum. Yaş da 28 şimdi gelip o seni bulur demeyin kimse beğenmediyse zaten sonrada beğenmez
Ama son kez buraya sorayım dedim

Okudunuz mu?  Abdestten sonra kuru kalan yerler ne kadar süre sonra yıkanabilir?

çok çirkinim erkek, çok çirkinim, Allah neden beni çirkin yarattı

Bu kategoride yer alan Hafızam çok zayıfladı bu halle Namaz kılmakla hala mükellef miyim? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çok çirkinim erkek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.