Anasayfa
12 Nisan 2022, 21:43
sizden93
Abone

Kimyaı saadet hangi yayınevini önerirsiniz

Kimyaı saadet hangi yayınevini önerirsiniz

musab
kimyaı saadet hangi yayınevini önerirsiniz


Cevap: kimyaı saadet hangi yayınevini önerirsiniz

karadamlalar
imam gazali nin kitaplarında bazı uydurma hadisler bulunabiliyor, ki imam gazali bir hadis alimi değildi kitapları da bu konularda ilmi eksik iken yazıldığından ilim ehli tarafından tenkid edilmiştir. tavsiyem daha başka ilmi kitaplar okumanız, nefis tezkiyesi için ibn kayyım ın el fevaid kitabını tavsiye ederim.

Okudunuz mu?  Gusül abdesti sonra edilen sesli veya sessiz küfür gusül abdestini bozar mı?

Cevap: kimyaı saadet hangi yayınevini önerirsiniz

musab
sizin dediğiniz kitabın tam olarak içeriği nedir.benim dediğim kitabın içeriği nedir


Cevap: kimyaı saadet hangi yayınevini önerirsiniz

karadamlalar
kimya ı saadet de el fevaid de nefis tezkiyesi üzerine yazılmış kitaplardır, fakat imam gazalinin kitaplarında malesef uydurma hadisler bulunabiliyor ki bunu son dönemlerinde kendisi de kabul edip hadis derslerine iştirak etmiş Allah ona rahmet eylesin.

Okudunuz mu?  Helallik isteme

musab
peki hangi yayınevininkini önerirsin.ibni kayyımın kafirler ebedi cehennemde kalmayağı gibi sapık görüşleri oldugu yazıyor


karadamlalar
bu görüşün ona ait olduğu iddiası iftiradan başka bir şey değildir, aksine yani cehennemin ebediliğine itikad ettiğine kitaplarında pek çok deliller vardır. yayınevi olarak polen yayın evinde bulunması lazım.

Okudunuz mu?  Fıkra , Hikaye Gıybet Sayılırmı?

Evren Bilgi
İmam Gazali nin İHYÂU ULUMİD-DİN eserinin bir özeti niteliğinde olan bana göre bir şaheser ve mutlaka okunması gereken bir kitap . Yazar kitabı 4 bölümde ve her bölümde 10 konu olarak , yani toplamda 40 konuya bölmüş , her konuyu ayrı ayrı anlatmış , delillerini (ayet-hadis) sunmuş , karşıt görüşü düşünüp cevap vermiş ve konunun asıl hakikatini zahiri ve batıni hallerini açıklayarak anlatmış . İslam dinini gerçekten anlamak isteyen kimse kesinlikle okumalı ve başkalarına da okutmalıdır.

Okudunuz mu?  Çok acı çekiyorum

Kimya-yı Saadet

Bu kategoride yer alan Tövbemi sürekli bozduğum için bende kabul olmayacağı hissi var bilgilendirirmisiniz? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kimyaı saadet hangi yayınevini önerirsiniz Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.