Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:48
sizden07
Abone

Kötü düşünce vesvese

Kötü düşünce vesvese

deryacik93
Selamün ayekum kardeşlerim ben 3 senedir bu vesveseden bir türlü kurtulamıyorum, öncelikle hep geçmişi tekrar yaşıyacam korkusu vardı onu takıntı haline getirdim daha sonra kocam la sanki hep kavga etçem diye ona bağıracağım diye kendimi hep üzdüm korktum onu takıntı haline getirdim ve bugün bebeğim oldu ve şimdide bebeğime vesvese yapıyorum, sanki onla eskisi gibi sıcak değilim gibi onu gördükçe kendimi kötü hisediyorum çok acayip bir duygu kafam karma karışık düşüne düşüne basım ağrıyor, bundan 1 hafta yaşamış olduğum o günleri özledim daha iyidip ve şuan öyle bir çıkmazdayım ki kafam rahat değil ve hep böle düşüncelerde, kendimi çok kötü hissediyorum, iyi değilim kafam ağır, evden uzaklaşmak istiyorum, Rabbim bana yardım eyle çok zor durumdayım

Okudunuz mu?  Dini nikah kıyan nişanlıların nikahı konusunda soru

Yorum: Kötü düşünce vesvese

muvaffak
Aleyküm selam, eskiyi düşünüp orada takılı kalmak kabul edilebilir bir durum olmadığı gibi sizin hayatınızı sıkıntıya soktuğu şekilde çevrenizdekileri de sıkıntıya sokabilecek bir durumdur. Diyalog kurmak çoğu anlamda bu sorunların çözümü olacaktır. Eşinizle en uygun dille, yumuşak şekilde konuşup çekincelerinizi anlatınız. Eğer eşiniz ile beraber bu sorunun üstesinden gelemiyorsanız profesyonel bir yardım alınız. Bu sorunun din ile alakası bulunmamaktadır, bu sorunun çözümü diyalog/konuşmak ve paylaşmaktır.

Okudunuz mu?  Allah'tan dünyanevi bir şey istemek doğrumudur?

vesvese

Bu kategoride yer alan Mastürbasyona tövbe başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kötü düşünce vesvese Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.