Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:04
missa7
Abone

Kötü düşünce

Kötü düşünce

Kayıtsız Üye
hocam 12-13 yil öncesine bir akrabamiz kendini asarak intihar etti bense onun soguk yüzünü gördüm
ama pek korkmadim ama büyük konustum sanirim insan nasıl kendini asar diye simdi ben hep kendimi asim söle yapim böle yapim diye fantaziler üretiyom kafamda boynumda ip varmis gibi hissediyorum dr gittim hastanede yattim dogruyu sölemek lazimsa birazda alkolle durdurdum ama simdi SIKINTIDAN Midem ağrıyor 1 dk dahi aklimdan cikmiyor bildigim dualari ediyorum ama bir türlü kurtulamiyorum kursunda döktürmüstüm iyiydim ama 223 haftadir dayanacak gücüm kalmadi artik ltf yardımcı olun syagilarimla selamlar simdi kursun döktürecek kimseyide bulamiyorum malum almanyadayim önerecen kimse varmi yada giyabi kursun dökülürmü dökülürse siz dökün neyse ücretini öderim beni kurtarin bu bunalimdan saygilarimla m-ö

Okudunuz mu?  Kapanmak nefsime öyle zor geliyor ki...

Yorum: Kötü düşünce

Selam2
Hocalar ne zamandan beri kurşun döküyor cidden normal değilsin. Sen öncelikle dinini öğren ve yaşa hiç bir şeyin kalmaz.


Yorum: Kötü düşünce

Kayıtsız Üye
Kursun dökme ile ilgili bir bilgim yok, ama kesinlikle ilk etapda karar vermelisin: ‘Ben iyilesmek istiyorum’ kararini koy kafana.

Okudunuz mu?  Üçüncü Peygamber kimdir?

Kardesim, yanlis anlama lüften, seni bu kullandigim söz ile katiyyen incitmek değil amacim. Sadece psikolojik anlamda bir depresyon tarzi geciriyor olabilirsin. O yüzden ilk etapda ‘Ben iyilesmek istiyorum’ demelisin kafanda.
Kesinlikle hastane yerine bir psikolog öneririm. Ne yazikki hangi psikologun iyi gelip gelmedigini ilk bakista anlayamayiz. Bu yüzden etrafindaki, cevrendeki psikologlari veya psikyatrlari arastir.. (Psychater/Psychologe/Diplompsychologen).

Okudunuz mu?  Uçağa binerken okunacak dua

Bazi sehirlerde türk psikologlar bile bulunabiliyor, ama önemli olan ırk degil, senin derdini anlatabilmen.

Bunun yani sira hep Allah’a sığın, dermanını Allahdan um. Kursun döktürme ile ilgili pek bilgi sahibi degilim ama internete ‘Sıkıntı/Bunalıma karşı dualar’ yazabilirsin mesela..
Dua dan sakin vazgecme..

Okudunuz mu?  Ehli sünnet ve ehli beyt farklı mı?

Allah yardımcın olsun..


Yorum: Kötü düşünce

Kayıtsız Üye
Merhaba,

Bu kurşun dökme gibi şeyler hurafedir dinen büyük günahdır ve büyücülerin işidir insanları kendilerine bağlamak için cinlerle bile iletişime geçip müşterilerine musallat etmeye çalışırlar…

Sakın bu tip kişilerle uğraşma insanı deli ederler…

Okudunuz mu?  Melih kur'an da geçiyor mu?

Önce şunu bilmelisin ki ölen kişi Allah’ın yanına gitmiştir, sonrası artık Allah ile kişi tarafında olacak meseledir, bu kişinin o hali kimseyi ilgilendirmez… Her fani ölümü tadacaktır, iyi veya kötü. Artık ona gereken sadece duadır…

Allah’tan onun o gün ki halini küçümsediğin için af dile tövbe et, aklına getirmemeye çalış…

Bu kategoride yer alan İslamda kardeşler arasında miras paylaşımı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kötü düşünce Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.