Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:15
missa6
Abone

Gusül Alırken Kötü Düşünce

Gusül Alırken Kötü Düşünce

Ibrahim899776
Selamun aleyküm.Dun gusül alirken baya bir vesvese yapmistim yani su harcadim en sonunda alirken cikmama az kala tövbe haşa Allah’ı hayal gibi seyler dusunurken kucukken ederdim şirk oldugunu bilmeden o goruntuler aklima geldi şirk oldugunu biliyorum ama vesevese miydi yoksa istegimle mi yaptim bilemedim bastan gusulde almak istemedim daha çok zaman ve su harcamamak için,yeniden gusül almam lazimmidir ?

Okudunuz mu?  Kayıp eşya için ve bol rızık,mal mülk sahibi olmak için Allahın hangi isimlerini (ema-ül hüsna) kaç defa okumak lazım

Yorum: Gusül Alırken Kotu Düşünce

Adil
Gusül dediğin şey üstüne ağzına burnuna su verip vücuduna su döküp çıkmaktır. Bu işi abartmanın alemi yok. 5 dakikalık yerde düşünmeye nerden zaman buluyorsunuz. Aklınıza bir şey gelsede üzerinde durmayın detaylandırmayın ve önemsemeyin. Oralı olmayın bir şey olmamış gibi devam edin.

Okudunuz mu?  Hamd ve Şükür ile ilgili yazı

Yorum: Gusül Alırken Kotu Düşünce

Semayadogru
Doğru diyorsun oyalanmadan alınmalı. O zamana kadar da kötü düşünecek bir şey olmaması lazım.


Yorum: Gusül Alırken Kotu Düşünce

Kayıtsız Üye
Aklina kotu seyler gelmesi.bozmaz.Bilerek getir gene bozmaz.Guslu bozan durumlari ogren


Kayıtsız Üye
Kotu hayal ve kufurleri kasteddim.

Bu kategoride yer alan İslam ahlakının özellikleri nelerdir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusül Alırken Kötü Düşünce Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.