Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:16
missa07
Abone

Adadığım adakları unuttum ne yapmalıyım?

Adadığım adakları unuttum ne yapmalıyım?

Kayıtsız Üye
Kısa bir zaman dilimi içerisinde birçok adak adadım bazı evliyaların ruhuna Yasin. toplam adak sayısını biliyorum kimlere adadığımı biliyorum fakat hangisine kaçar tane adadım bilmiyorum . Ne yapmalıyım?


Cevap: Adadığım adakları unuttum ne yapmalıyım?

mumsema
Adanan adaklar unutulunca hatırlanabilenler yapılır.

Okudunuz mu?  Üzerinde insan fotoğrafı olan kitap ve defter kullanıp satmak

Adak olarak ne adadığımı unuttum

eren200316
selamunaleykum arkadaşlar bize okuldaki din hocasi bir sey soylemisti onemli olan ișlerinizde alllahim șu ișim olursa atiyorum 1 gun oruc tutucam seklinde adakta bulunabilirsniz diyordu doğrumudur bilmem ama ben babam gazi oldugu için bir ozel okula gazi cocugu olarak ucretsiz giricem ama adamlar isi bayira surmeye calisti bende Allah’a bu isim olursa oruc tutucagima soz verdim ama bu orucun 1 gunmu 2 gunmu oldugunu unuttum ne yapmaliyim yardımcı olursaniz sevinirim

Bu kategoride yer alan Doğmadan ölen bebek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Adadığım adakları unuttum ne yapmalıyım? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.