Anasayfa
8 Mayıs 2021, 8:48
sizden01
Abone

İçimden İstemeden dinime küfrettim. Çok pişmanım

İçimden İstemeden dinime küfrettim. Çok pişmanım

samet92
merhaba.
Ben Yaklaşık 2 haftadır belki daha fazla günden beri çok fena imani vesveselere kapıldım. Kurtulmaya çalışıyorum. Bugün festivaldeyken yüksek ses biryandan , imani vesveseler biryandan, imani vesveseler yüzünden dinden çıktım mı diye korkular yaşarken , bir anda içimden hay dinine imanına ….. diye küfür geçti. şok oldum. çok korkuyorum.Pişmanım. bianda içimden böyle bir şey geçti. ama sesli söylemedim. dilim kıpırdamış olabilir ama sesli söylemedim. Çookk pişmanım. Yollda gelirken tövbe ettim.
1-)Acaba dinden çıkmış mıyımdır?
2-) Allah beni Affeder mi acaba?
3-) Nasıl tevbe etmeliyim?

Okudunuz mu?  Resimli odada namaz kılmak caiz mi

Nolur Allah Rızası İçin yardımcı olun bana lütfen. :s:s:s:s:s:s:s


Cevap: İçimden İstemeden dinime küfrettim. Çok pişmanım

hatalar
Bunu izlemelisin vesveselerin ALLAH’ın izni ile geçer inşAllah 😉

sonuçta bu aklından geçtiğinde rahatsız olduysan vesvesedir.
gerçekten öle düşünüyorsan ciddi bir tövbeye ihtiyacın var içten ve samimi ol ALLAH’ın huzuruna yaklaştıkça bunlar kaybolur gider inşAllah 🙂 namazını kıl RABBİNİN isteklerine uy ve şu videoyu yu kesinlikle izlemelisin.

Okudunuz mu?  Kuran'ı Kerim'e Abdestsiz El Sürülebilir mi?

Bu kategoride yer alan İdrarı tutmaktan dolayı mezi gelebilirmiş bu uzun süre tutmadan dolayı mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İçimden İstemeden dinime küfrettim. Çok pişmanım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.