Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:11
missa01
Abone

Mukabele nasıl yapılır?

Mukabele nasıl yapılır?

Kayıtsız Üye
Mukabele nasıl yapılır ? Dinimizde Mukabelenin nasıl yapıldığı hakkında bilgiler verir misiniz ?

Mukabele nasıl okunur yanı har gün kaç jüz okunur başlamadan önce küçük süreler okunurmu ? Yasın şerif okurmuyuz oncesi yada sonrası?


Yorum: Mukabele nasıl yapılır?

arifselim
Mukabele okumak peygamber aleyhisselamın sünnetidir. Mukabele demek, karşılıklı olarak kuranı kerimin her gün bir cüz olmak üzere kuranı kerimi baştan sona kadar okunmasıdır. Mukabeleden önce yada sonra okunan herhangi bir özel dua yada bir sure yoktur.

Okudunuz mu?  Borçlardan kurtulmak için okunacak dualar

mukabele nasıl yapılır, mukabeleye nasıl başlanır, mukabele nasıl okunur

Bu kategoride yer alan Boşanma dilekçesini imzalamak nikahta talak gider mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Mukabele nasıl yapılır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.