Anasayfa
8 Mayıs 2021, 5:32
Siirler
Yönetici

Cinler Rüyalara Gelir mi?

Cinler Rüyalara Gelir mi?

Ahmet Nazlı
Hayatımızda bizi etkileme yoluyla ve çeşitli durumlarda bizleri iyi yoldan çıkararak yanlışa yönelten Cinler vardır. Önemli bir konuda Cinlerin rüyalara girebilme özelliğidir. Cinler, rüyalara girerek insanları direk etkilerler.

İnsanlar, cinlere karşı gerçekten savunmasıdır ve bu nedenle de ne yapacaklarını bilemezler. Cinler, insanlarla sürekli uğraşırlar ve onların aklına kötülükleri yerleştirerek gerçek anlamda Allah’ın sevmeyeceği kötü olayları yaptırırlar. Bu nedenle de Allah insanların yaptıkları bu davranışlardan dolayı kendilerini hemen düzelterek dua etmeleri ister. Bir ayete baktığımızda, Cinleri de daha önce insan vücudunun gözeneklerinden geçebilen güçlü bir ateşten yarattık. Bu ayet cinler konusunda gerçekten mükemmel bir anlatım yapmaktadır. İnsanlar uyurken tamamen savunmasız olurlar ve cinlerde bu durumdan faydalanmak için insanların rüyalarına girerler. Bu nedenle de akıllarına kötülük yerleştirerek onlara Allah’ın hoşuna gitmeyecek ve çok kötü durumlarda bırakacak davranışlar yapmalarını isterler. Rüyalarda savunması yani gördüklerinin etkisinde kalan kişiler sanki tam anlamıyla gerçek kişiliklerinden uzaklaşarak cinlerin yaptırmak istedikleri boyuta uzanırlar. Bu nedenle, uyumadan önce mutlaka duanızı edin namaz kılın.Cinler en çok Allah’a daha yakın olanları etkileyerek onlara kötülükler yaptırmak isterler. Bu nedenle de siz dualar ederek uyursanız Allah da sizi bu kötülüklerden her zaman korur. Rüyalara kolayca gelen cinler, insanları uykularından dahi uyandırarak onlara garip davranışlar yaptırabilirler. Bu nedenle de uykularda savunma mekanizması yani düşünme sıfır olduğu için cinlerin dediklerine kanan kişiler onların istedikleri kötü duruma ulaşırlar. Bu yüzden önlem almak için mutlaka yattığımız yerler çok temiz olmalı ve uyumadan önce mutlaka dua etmemiz gerekir. Bu şekilde önlem aldıktan sonra yani gerekeni yaptıktan sonra Allah sizi koruyarak cinlerin size bulaşmasını engeller.

Okudunuz mu?  Gerçek Sevgi Nasıl Olmalı?

Rüyalarınız da gerçekten ne olur biter bilinmez ve bu yüzden de cinler sizi en düşüncesiz ve kendinizi savunamayacak kadar aciz olduğunuz bu zamanda yakalamaya çalışır. Size kötülük bakımından tam ters olan durumları yaptırmak için düşünceler veren cinler sizi adeta büyüler. Bu yüzden her zaman dua ederek ve temiz yerde uyumaya özen göstererek önlem almak en iyi yoldur…
Konunun Alıntı Yapılması Yasaktır.

Okudunuz mu?  Peygamberimizin kızı Hz.Fatıma ya fakirliğe karşı öğrettiği dua

Cevap: Cinler Rüyalara Gelir mi?

Kayıtsız Üye
Cinlerin rüyalara gelmesi konusu hakkında faydalı bilgiler öğrendim.


cinler rüyalara girer mi, cinler rüyaya girer mi, cin rüyaya girer mi

Bu kategoride yer alan Dini maniler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cinler Rüyalara Gelir mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.