Anasayfa
28 Aralık 2021, 14:22
missa06
Abone

YouTube’dan video izlemek caiz midir ?

YouTube’dan video izlemek caiz midir ?

Kayıtsız Üye
YouTube’dan video izlemek caiz midir ?


Cevap: YouTube’dan video izlemek caiz midir ?

Efdal
youtube video sitesinde her türlü video var.
İyi faydalı videoları izlemek caiz, kötü videoları izlemek günahtır.
yani izleyeceğiniz videoya bağlı…


Günah

cassano
bugün internette takılırken youtube da bir video izledim hayat kadınlarının ne kadar kazandığı ile ilgili orada bir adamın bir kadınla birlikte olduğunu şu kadar para ödemiş gibisinden bir konuşma geçti bende onu duyduktan sonra kapattım günaha girerim düşüncesiyle sizce günaha girmişmiyimdir? ne yapmalıyım bazende internette video izledikten sonra altta yorumalrı okuyorum bazısı küfürlü yazıyor bunlarda günah olur mu ben yazdıklarını kabul etmesemde

Okudunuz mu?  İçki İçen Kevser Şarabı İçemeyecek mi

Cevap: YouTube’dan video izlemek caiz midir ?

Kayıtsız Üye
izlenilen video altnda Allah ile alay Allah’a küfür varsa veya izlenilen videonun yan taraflarında başka videolar oluyor. Orada böyle alay ve küfür içerikli videolar varsa izlemek küfür olur mu?


arifselim
Bu tür şeyleri izlemek sana hiç bir şey kazandırmaz belkide günaha girersin. Küfür olmaz ama bir haramı izlemek haramdır yapmamalısın.

Okudunuz mu?  Göz göze gelmek günah mı?

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm bir bayanım youtube dan makyaj videoları izlemesi caiz mi? Ben bunu çok merak ediyorum sonuçta herkese açık bir mecra ve bunu erkeklerde seyrediyor ve onların öyle kendilerini herkese tehşir etmesi dinen caiz değil. Onların girdiği günaha bende izleyerek ortak olarmuyum? Birde yemek yapan hanımları tarif öğrenmek amcıyla izlemesi erkek ahçıda alabilir bu dinen caizmidir? İnşaAllah cevaplarsınız .Sanki ben bunları izleyince (hanımları ) sanki onların girdiği günaha ortak olarak vebal yükleniyormuşum gibi geliyor…

Okudunuz mu?  Kabeye kıyafet sürmek zemzemle bebek kıyafeti yıkanması

mum
Siz kadınları izleyerek günaha girmezsiniz, günahları onları bağlar.
Erkek aşçıdan yemek tarifleri alınabilir


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum,
Internete yüklenen videolar bazen izinsiz yükleniyor, yani her isteğen film haklarını satın almadan görüntüleri kullanabiliyor. Ben bu görüntüleri izlersem filmi yapan kişinin hakkına girmiş olurmuyum?

Okudunuz mu?  Bir dilek duası istiyorum Sevdiğim insanla evlenmek için

ACİLSERVİS
Ve aleykümüsselam. Bu senin sorunun değil. Filmi yükleyen kişi sorumludur.


yuotube uygun caiz film izlemek, Video, Coca cola

Bu kategoride yer alan Eşten gizli ikinci kadına yapılan imam nikahı sahihmi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

YouTube’dan video izlemek caiz midir ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.