Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:23
sizden8
Abone

Meleklerle konuşuyorum

Meleklerle konuşuyorum

Hafız Taha
Selamun Aleykum arkadaşlar hayırlı pazarlar. Ben gece yatarken bazen korkuyorum dua okuyorum ayet okuyorum sonra sanki yanımdaki melekler benle konuşuyormuş gibi oluyor. Korkma ALLAH senledir sadece ALLAHLA kork diyor. Sonra uykum geliyor uyuyorum. Konuştuğum kişi benim sesim acaba kendimimi avutuyorum yoksa öylemi?

Okudunuz mu?  Tesbih namazını sadece günde 2 rekat kılmak caizmi ?

Cevap: Meleklerle konuşuyorum

Fiber
Belli ki korkuların sıkıntıların var, melek aramak yerine psikiyatrik yardım almalısın öncelikle, hayat dindeki yoğunlaşma veya uzaklaşmalardan ibaret değil, tıbbi cevaplar bulmayı denemelisin.


Cevap: Meleklerle konuşuyorum

merhaba
Ayetel kursi oku öyle yat
Başında sabaha kadar koruyucu melekler bekler

Okudunuz mu?  Namaza başlamak için ergenlik çağı ve belirtileri nelerdir?

Cevap: Meleklerle konuşuyorum

LunaPhoto
Kardeşim Beyninde olup bitiyor bunlar rüzgar sesini bile insan sesi olarak algılayabilirsin, Bu durumda kafaya takmaman gerekiyor bazı şeyleri çok derin düşünmemen gerekiyor yoksa Şizofreni bile olabilirsin bu gidişatta, Meleklerle konuşmuyorsun kendinle kendi beyninle konuşuyorsun. Dikkatli ol.

Bu kategoride yer alan Merak Ettiğim Sorular: Namazı gizli kılma hissi ve Lanet etme konusu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Meleklerle konuşuyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.