Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölmüş karı koca görmek

Rüyada ölmüş karı koca görmek

Kayıtsız Üye
rüyamda karı koca ölmüş olan komşularımızı gördüm bizde kuru kayısı ve kuru dut vardı komşumda bizim bu sene yok deyince yerde serili olan dut kayısı sergisini bohça yaptım kız kardeşim ve ablamla komşumuza götürdük komşumuz bu bize çok diyor bende yarısı sizin yarısı bizim sen sizinkini al diyorum eşi hiçkonuşmuyor yalnız yüzlerinde bir tebessüm vardı evlarinin bahçesindeydik ve bahçede kocaman yemyeşil yarısı dalında yenmiş karpuz vardı içi kıpkırmızı ben çorabın tekini düşürdüm ablamda karpuzu çekip üstünden alıp bana verdi Allah rızası için yorumlarmısınız teşekkürler………..

Okudunuz mu?  Rüyada okul ve öğretmen görmek

Cevap: Rüyada ölmüş karı koca görmek

Fetva Meclisi
Rüyada karı koca görmek ne demektir? kısaca

Rüyada karı koca görmek esenlik ve bolluktur. Rüyada bir erkeğin karısı, bir kadının da kocası olduğunu görmesi bu kişinin büyük bir serveti olacağı anlamına gelir. Rüyada evli olduğunu görmek çok güzeldir, kişinin en zor anında ona hak tarafından gelecek olan şifaya delalet eder. Aynı zamanda kişinin çok istediği bir hedefe ulaşması için çekeceği meşakkate delalet eder. Bir erkek rüyasında tanıdığı birinin ya da bir arkadaşının karısını kendi karısı olarak görürse, rüya sahibinin o arkadaşından ya da tanıdığından destek alması anlamına gelir. Rüyada tanımadığı bir kadının karısı olduğunu gören erkek için rüyası başka bir yere taşınmasına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmesine ya da vefat etmesinde delalet eder. En doğrusunu yüce olan Allah (cc) bilir. kalımız selametle….

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş birini görmek için dua

Cevap: Rüyada ölmüş karı koca görmek

Kayıtsız Üye
çok teşekkür ederim yorumunuz için Allah razı olsun…………………


rüyada kari kocanin oldugunu gormek, olmus. kari kocayi gormek, rüyada olmuş karı kocanın gelmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada ölü, kayınvalide, temizlik ve muska görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölmüş karı koca görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.