Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:52
sizden0
Abone

Bayanin saçına güzel demek

Bayanin saçına güzel demek

vedatay
açık saçık giyinen kadının bu hâline güzel denirse küfür olur diye okudum. Benim nişanlim açık onun saçına kaşina güzel demekte küfür olurmu ?


Cevap: Bayanin saçına güzel demek

musab
hayır küfür olması için harama helal demen lazım.yoksa hiçbir günah kafir yapmaz

Okudunuz mu?  Rüyalanınca gusül alamıyorum zor durumdayım

Cevap: Bayanin saçına güzel demek

Hoca
Bu söz, Allah’ın haram kıldığı bir şeye "güzeldir" denirse tehlikelidir ama kişi haramı beğenmeden söylerse bir sakıncası olmaz.


Cevap: Bayanin saçına güzel demek

vedatay
Malt1 cevabin için tşk ederim. Mum hocam Allah teala kadini erkege haram kildi helalligi olmadigi sürece bu durumda kadinlara karşi söyledigimiz şeyler tehlikelimidir yani kadina güzel demek kadini begenmek hoş demek gibi

Okudunuz mu?  Namaz kılmak zor geliyor ne yapmalıyım

Hoca
Haram iş yapan kadın veya erkek fark etmez, haram işini beğenmek tehlikelidir demiştim.

verdiğin örnekle izah edeyim; Nişanlının saçını beğenmen "güzel saçı" olduğundan dolayıdır yoksa haram işlemesini beğenmemen gibi…


vedatay
Daha net anladim hocam çok sagolun Allah cc razı olsun

Okudunuz mu?  Din ve İman ile ilgili Şüpheler?

umutlucan
krdesim insanı dinden çıkartan çook sebeb vardır.
dini bir meseleye hurafe demek insanı dinden çıkartır
sünnete sövmek peygamberi begenmemekte insanı küfre sokar sana 1 sayfa dolu elfazı küfür söz ve davranışlarını yazabilirim .


haram guzel

Bu kategoride yer alan Ezan Sesi duyunca: Aziz Allah Şefaat ya Rasulellah diyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bayanin saçına güzel demek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.