Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:50
missa03
Abone

Komsuluk ilişkisi ilgili soru

Komsuluk ilişkisi ilgili soru

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm Benim komşumun eşi gazinoda çalışıyor. İster istemez görüşüyoruz. Gonderdikleri yiyecekleri onlar yoksa atiyorum . Ama istemeyerek de olsa onlar varken yemek zorunda kalıyorum. Gorusmemeye çalışıyorum kadin hamile bu yuzden yardimda etmek istiyorum. Haram olduğu için çok rahatsizim. Acaba yediklerimi bir borç olarak kabul edip geri ödemeye calisiyorum . Dogru mu lütfen yardim edin.

Okudunuz mu?  Hz. Muhammed'ın uyku düzeni nasıldı? Kaç saat uyurdu?

Cevap: Komsuluk ilişkisi ilgili soru

@hmet
Bütün kazancı haram olduğu kesin bilinen kişilerin yemeği yenmez ama az da malı içinde helal mal olan kişilerin yemeğini yemek caizdir.


Cevap: Komsuluk ilişkisi ilgili soru

Kayıtsız Üye
Evet doğru diyosun gardas sen yeme onlarada haram oldugunu anlat

Okudunuz mu?  Hz Muhammed (s.a.v) İnsan üstü varlıkmıdır?

komşuluk ilişkileri ile ilgili sorular

Bu kategoride yer alan Yön bulmada kullanılan yöntemlerin açıklaması nasıldır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Komsuluk ilişkisi ilgili soru Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.