Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:49
sizden0
Abone

Okulda uyulması gereken ahlak kuralları

Okulda uyulması gereken ahlak kuralları

Hafız Taha
Okul benı çok değiştirdi

İlk önce Selamun Aleykum ben önceden dinime çok bağlıyım çok seviyordum aşırı hastasıydım şimdi okuldaki serseriler düzensizlikden dolayı sataşanlar küfür ler vb olsun ben artık bittim. Allah’a çok yalvardım fazla bir şey olmadı vardır birşeyi ama artık dua bile edemez oldum besmelele çekemez oldum tam söyleyecem dua edecem içime sıkıntı giriyor onlar akılma gelıyor sadece İNTIKAM ALMA duyugusu belirtiliyor lütfen Allah Rızası için bana yardım edin bu okulla kapanınca 3 Ay Kuran Kursuna gidecektim şimdi Body’e gidesim var vucut gelistirip sataşanı dövme’sim geliyor önceden imanım zedelenmeden önce kımseye bişi demiyordum şimdi çok sinirliyim ve küfürbaz oldum lütfen yardım edin büyü yapılmış da olamaz.

Okudunuz mu?  Allah'a karşı ağza alınmayacak iğrenç pis sözler

Cevap: Okulda uyulması gereken ahlak kuralları

Duha
ve aleykumselam kardes,

hayatta her insanin karsilastigi bir sorun bir zorluluk olmustur elbet. onemli olan bu zorluklar karsisinda yenilmemek ve boyun egmemek, Allah’a siginmak…
Rabbine sigin, Rabbini unutma. Unutma ondan baska senin ne dostun ne de baska kimsen var… Asil dost Rabbindir. ve unutma Allah sabredenlerle beraberdir… ve eğer seni etkileyen arkadaşların okuldan arkadaşlarınsa sana tavsiyem arkadaş gurubunu degistir sana kotu seyler yaptircak insanlardan uzaklas. Arkadaslarinla zaman gecirmeyi dusunmeden bir de ailene zaman ayirmayi dusunsen?
ve tabiki de ellerini semaya ac ve dua et., ibadetlerinden asla vazgecme.

Okudunuz mu?  Dinimizde Flört günahsa biz nişanlımız la gezemicez mi yani?

vesselam.


Cevap: Okulda uyulması gereken ahlak kuralları

Kayıtsız Üye
hangi din kardeş bu?

sataşanları dövmek vs..

benim bildiğim İslam’da bunlar yok

"Allah ıslah etsin" diye dua edip geçmek en güzeli

Bu kategoride yer alan Bidat ın iyisi kötüsü olurmu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Okulda uyulması gereken ahlak kuralları Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.