Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:16
sizden3
Abone

Ablam düğün istiyor ben girmek istemiyorum ne yapmalıyım

Ablam düğün istiyor ben girmek istemiyorum ne yapmalıyım

hatalar
Ablam dugun yapmak istiyor ne kadar gunahini anlatmaya calissamda ben istiyorum diyor . Bak annemle ben istemiyoruz girmeyi dusunmuyoruz. Bizim huzursuz oldugumuz yerde nasıl eglencen diyoruz. Ben evlenirken mutlu olursunuz diyor.ALLAH hepimizi islah etsin. Karsi tarafta aşiret dugun isterler buyuk ihtimal. Ben dua ediyorum umarim hayirlisiyla dugun degilde dine uygun bir seyler olur diye . Sizde dua edin lütfen ne yapmaliyiz bu konuda ? Şimdiden. ALLAH. Razi olsun.

Okudunuz mu?  Lokman Süresi 33. ayetin tefsiri

Cevap: Ablam duğun istiyor. ben girmek istemiyorum.ne yapmalıyım ALLAH rizasi için yardim edin

hatalar
bir bilen yardımcı olabilir mi lütfen ?


Cevap: Ablam duğun istiyor. ben girmek istemiyorum.ne yapmalıyım ALLAH rizasi için yardim edin

kayitsiz üye
Selamn aleykum .. Bn de bu konu uzerinde bilginz varsa yardm almk istiyorum.. Ben dugunumu kuranli yapmk istiyorum ilerde insaAllah ama sozlum bna pek scak bkmiyor bnm bir kere dugunm olcak diyor ve eglnce ypmk istedgni soyluyor ALLAH bliyor icmde hp bir sknti olrk kldi ve karsi cikamiyorm bnden anlaysli olmami istiyor ve cogu zamn erkk tarafnn dedgi oluyor bn bu drumda ne ypmliyim yardımcı olur musunz ?

Okudunuz mu?  Müslümanlar Cehennemde Yanacak mı?

Cevap: Ablam duğun istiyor. ben girmek istemiyorum.ne yapmalıyım ALLAH rizasi için yardim edin

hatalar
doğru düzgün cevap verende yok .. başka siteden araştıralım.. ama bence katılmamak daha doğru ALLAH’ın emri..


musab
Meşru eğlenceli düğün caiz.Ama mesele hep kadın-erkek karışık olmasından çıkıyor.

Okudunuz mu?  Nişanlanacagım kız çok iyi çok hoş ama bir tek saçı açık

Şii
Hatalar kadeşim,
Peygamberin hayatından bir örnek sizin durumunuzu aydınlatır. Hazreti Muhammed(s.a.a) küçükken halaları putlar için düzenlenen bir törene onu da götürmek istemişler. Hz. Muhammed(s.a.a) ne kadar git mek istemediyse de mecburen gitmiştir. Sizinki de bu durum, yapılcak bir şey yoksa gidin Allah gazap etmez yani. Annenize de bu bilgiyi verin.

Bu kategoride yer alan Mezhep Farklılıkları Neden Var? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ablam düğün istiyor ben girmek istemiyorum ne yapmalıyım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.