Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:16
sizden3
Abone

Sonradan Akli Dengesini Kaybedenlerin Ahiretteki Durumu nedir?

Sonradan Akli Dengesini Kaybedenlerin Ahiretteki Durumu nedir?

qwert12380
Sonradan akli dengesini kaybedenler arafa mı gidecekler yoksa aklı sağlamken yaptıklarıyla sorgulanıp cennete ya da cehenneme mi gönderilecekler? Bu gidişle benim durumum da bunlarla aynı olacak.


Cevap: Sonradan Akli Dengesini Kaybedenlerin Ahiretteki Durumu nedir?

Şii
Vesvese yapma kardeşim aklını yitirmek öyle kolay bir şey değildir. Aklı din güçlendirir, dünya bozar.
Sonradan aklını yitirenlerin aklı başındayken ki haline bakılır.

Okudunuz mu?  Futbol Turnuvasında ücret alınması ve ödül almak kumar mı?

Yorum: Sonradan Akli Dengesini Kaybedenlerin Ahiretteki Durumu nedir?

zekeriya
cennetle müjdelenen aşeri mübeşşere on kişi sahabe vardır delıler akıl hastaları ister doquştan ister sonradan olsun qayri mümeyyiz çocuklar qibidir yani yedi yaşından önceki çocuklar qibi ruhları tedirqin çalkantılıdır ibadet ve qünahlardan sorumlu deqildir yalnız qünah her insana zarar verdiqinden ne kadar uzak kalınırsa iyidir sevablar huzur verir ama yapabildiqi kadar sevab yapar

Okudunuz mu?  Ahmet ismi ne anlama gelir? Ahmet ne demek

sonradan aklini kaybeden ahiret

Bu kategoride yer alan Cuma namazını gayri müslim bir ülkede kılmak farz mıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sonradan Akli Dengesini Kaybedenlerin Ahiretteki Durumu nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.