Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:52
missa03
Abone

Cinler nasıl çarpar, belirtileri nelerdir

Cinler nasıl çarpar, belirtileri nelerdir

Kayıtsız Üye
selamun aleyküm hocam sorum çabuk cevap verirseniz sevinirim abim küfür eden biri sigara içer bunun bir kız arkadaşı var evlilik meselesi filan var arada tartışmalar oluyor 1 hafta son aileler tanışcak bu abim eve geldi arkadaşıyla buluştu eve geldi akşam 11de selam vermeden odaya geçti yattık tuvalete gitti kusmuş odaya geldi durdu derin derin nefes aldı sonra düştü kaldırdım onu yatağa dayandırdım kendinde değildi ablam filan geldi su içirdik sonra kendi kendine ne oluyor ben nerdeyim besmele çek dedim nasıl çekiliyor diye sordu bana soru soruyom bilmiyom diyor acaba hocam abime cinlermi musallat oldu şu hala saçmalamaya başlıyor bir keresinde pis bir hareketde bulunmuştu bu böyle adam olmaz iyi gine korkacak cinler musallat olacak öle adam olacak demiştim hocam dini yazılar bişiler söyleyinde rahatlatın beni

Okudunuz mu?  Üniversitede öğrenciler arası yapılan dini nikah geçerli midir?

Cevap: Cinler nasıl çarpar, belirtileri nelerdir

Darusselam
Cin Çarpmasının Belirtileri Nelerdir?

Cin çarpmasının en belirgin özellikleri hareketlerde görülürür. Cinin çarptığı bir kişi düzgün yürüyemez, düzgün konuşamaz, sağlıklı düşünemez. Düşünceleri ve sezileri arasında bağlantı kuramaz. Bazı durumlarda ise hastalık belirtileri görülürken bazı durumlarda ise sadece bu işin uzmanları tarafından anlaşılabilecek yorumlanabilecek belirtiler görülür.
Cin çarpması fiziksel bir olay değil. Tamamen ruhsaldır. Cinler çarpması denen olay cinin cezalandırmak amacıyla bir kişinin içine girerek ona istediklerini yaptırabilir.
Cin kişinin ağzından konuşur. Acı çeker, sızlanır, çığlık atar, bağırır.
Cinin çarptığı kişi etrafa sert bir şekilde bakar, elleri ile gözlerini kapatır. Başkışları tek bir yere odaklanır veya göz kapaklı hızlı bir şekilde açıp kapanır.
Vücud titrer, kişi o kadar rahatsızdır ki yattı yerde duramaz sağa sola döner.
Kişi bayılır, cin çarptığı kişinin ağzından konuşur.

Okudunuz mu?  Al-i İmran, 36 Bu ayette neden "kız erkek gibi değildir" yerine "erkek kız gibi değildir" ifadesi yeralmıştır?

Cevap: Cinler nasıl çarpar, belirtileri nelerdir

Kayıtsız Üye
selam ben özlem 18 yasindayim cin carptigi kisiye kötülük eder mi ?

Bu kategoride yer alan Kadılar hayız halinde abdest alırmı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cinler nasıl çarpar, belirtileri nelerdir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.