Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:15
sizden96
Abone

Zina yaptım, şimdi zina yapan kızlamı evlenmek zorundayım

Zina yaptım, şimdi zina yapan kızlamı evlenmek zorundayım

4minorkinq
merhaba 1 kere bu sene zina yaptım kendımı denemek için ama çok pişman oldum sımdı ben bekaretsiz bir kızmı hakediyorum yani ltüfen yardım


Cevap: 1 kere zina yapmıstım bırdaha hıc yapmadım sımdı zina yapan kızlamı evlenmek zorunda olucam

burcealtug
temiz erkekler temiz kadinlara ……diye devam eden ayeti yanlis anliyorsunuz.kardesim hiç oyle sey olur mu?
elbette hayir.
sen gercekten bu gunaha tovbe ettiysen ve bir daha donmeyecegine kesin iradeliysen insAllah Allahuteala seni affeder.sende temiz bakire hiç evlenmemis biri ile pekala evlenebilirsin.
bu ayeti yanlis anlamayin.tefsir okuyun.

Okudunuz mu?  Sabah namazını öğle ezanına 44 dk kala kıldım namazım geçerli midir?

Özetle söylemek gerkirse Zinayı helal sayanlar ancak zina eden biriyle evlenmelidir. Zinanın haram olduğunu kabul edip nefsini uyarak zina eden bir müminin zina etmeyen birisiyle evlenmesi helaldir. Ayrıca içten ve samimi yapılan tövbeler inşAllah kabul edilir. Dipnotlar: (1)Ebu Hayan, VI, 430 (2) Alûsi, XVIII, 88. (3) Kurtubi, el-Camiu li Ahkami’l- Kur’an, XII, 169; Süyuti, ed-Durrul-Mansur,VI,126-130. (4)Fahrü’r Razi, XXIII, 151. (5) Alusi Ruhul Meani IX, 87 (6) Fahrür Razi, XXIII,152 (7) Suyuti, ed durul Mansur, VI, 128, 130.

Okudunuz mu?  Hrisriyan bir erkeği beğenmek caiz midir?

zina yaptim

Bu kategoride yer alan Rabbim Beni seviyor mu kötü şeyler yapmış olmama rağmen birde birtakım yaşadığım olaylar var başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Zina yaptım, şimdi zina yapan kızlamı evlenmek zorundayım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.