Anasayfa
13 Şubat 2022, 22:19
missa03
Abone

Sigara içmek mekruh, Marlboro içmek haram diyorlar. Bu doğru mudur ?

Sigara içmek mekruh, Marlboro içmek haram diyorlar. Bu doğru mudur ?

Kayıtsız Üye
Sigara içmek mekruh, Marlboro içmek haram diyorlar. Bu doğru mudur ? Google’a "Sigara mekruh Marlboro haramdır" yazarsanız ne demek isteğimi daha iyi anlayabilirsiniz. Yani kısacası bu doğru mudur ?


Cevap: Sigara içmek mekruh, Marlboro içmek haram diyorlar. Bu doğru mudur ?

Darusselam
Sigara içmek mekruh, Marlboro içmek haram diyorlar. Bu doğru mudur ?

Okudunuz mu?  Hutbe: Sabah ve Yatsı Namazını Cemaatla Kılmanın Önemi

marboro paketine 10 lira vermek israftır harama girer sigara içmek ise dindar ve uzman bir hekimin vereceği bir karar çok önemlidir. Böyle bir doktor bir kimseye sigarayı mutlaka terketmesini söylerse onun sigarayı içemesi dinen de helal olmaz.

Bu kategoride yer alan Cinler para çalar mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sigara içmek mekruh, Marlboro içmek haram diyorlar. Bu doğru mudur ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.