Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:45
sizden6
Abone

Temkinli-temkinsiz ezan vakitleri?

Temkinli-temkinsiz ezan vakitleri?

Millennium
Nedir bu durum kafami karistirdi. namazvakti.net sitesine gore yatsi namazının vakti temkinli 18:16 da, temkinsiz ise 18:26 da giriyor. Normalde ezanlar gördüğüm kadariyla hep temkinli saatlerde okunuyor, ben de hemen namaza duruyorum ama arada 10 dakika fark var. Simdi ben yanlis mi yapiyorum? Mesela cuma namazlarinda da ezan okunuyor bitiyor cemaat namaza basliyor o da mi yanlis?

Okudunuz mu?  Gribim Ve Öksürüyorum Yinede Cuma Namazına Gitmeli Miyim ?

Cevap: Temkinli-temkinsiz ezan vakitleri?

@hmet
Namaz vakitleri konusunda Diyanet takviminden şaşmayın.


Yorum: Temkinli-temkinsiz ezan vakitleri?

Kayıtsız Üye
Size Diyanet takvimini esas almanızı tavsiye ediyorum.Teknolojinin bu kadar geliştiği ve en hassas vakitlerin bile ölçülebildiği böyle bir çağda en sağlıklı namaz vakitlerinin diyanet tarafından yayınlanmakta olduğunu düşünüyorum.Ayrıca en büyük İslam alimleri bile yazmış oldukları eserlerde namaz vakitlerini temkinli ya da temkinsiz vakit olarak ayırmamışlar hatta ve hatta böyle bir konuya hiç girmemişlerdir.

Okudunuz mu?  Allah insanları ahirette ebedi yaşatacağına göre insanlara ahirette ebedi mi olacak?

temkinli ezan ne demek, Temkinli takvim, namaz vakitleri temkinli ne demek

Bu kategoride yer alan Köpek beslemek haram mı helal mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Temkinli-temkinsiz ezan vakitleri? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.