Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:11
sizden9
Abone

Burçlar Gerçek Mi?

Burçlar Gerçek Mi?

1stwarrior
Merhaba . Size şunu sormak istiyorum bu burç olayı gerçek mi ? İşte aslan burcu şöyle olur böyle olur şu burçlarla iyi geçinir , şu burçlarla geçinemez . İşte bu ay mars jupitere yaklaştı 😀 o yüzden terazilerin işleri kötü gidecek … Ben böyle şeyleri okudukça gülüyor ve saçma sapan buluyorum . Belki de yanılıyorumdur , islamda bu burçların yeri nedir ? Şunuda farkettim ateist olan ama benim saçma bulduğum bu burç olaylarına inanan çok sayıda insan var , onlara acıyorum .

Okudunuz mu?  Kabe imamı Kuran okuyuş makamı nedir?

Cevap: Burçlar Gerçek Mi?

mum
İSLAMDA BURÇ

البرج))

Güneşin bir yılda takip ettiği düşünülen yörüngenin içlerinden geçtiği belli sembollerle gösterilen on iki takımyıldızdan her birine denir.
—————–

Burçlar ve benzeri bilgi kaynaklarının GAYBA AİT bilgileri öğrenme kaynağı gibi kullanılması haramdır. Zira adı üstünde GAYB BİLGİSİ insana kapalı bir bilgi türüdür. Gaybı sadece Allah bilir. Buna bu şekilde iman ediyoruz. Bunun dışında bazı tahminler, işaretler olarak algılanacaksa bu caiz olabilir. Allah’a emanet olun.
Nureddin Yıldız Hoca

Okudunuz mu?  İstemeden şirke girilir mi dinden çıkılır mi?

Cevap: Burçlar Gerçek Mi?

Darusselam
Burçlar Gerçek Mi?

burç ve benzeri şeyler gayba iman akidesine ters işlerdir. Kesinlikle uzak durmak gerekir.

Burçlara bakarak hüküm çıkarmanın doğruluğuyla ilgili değil, aksine bunun yanlışlığıyla ilgili hadis vardır. Hz. Peygamber (s.a.s.) şöyle buyurmuştur:

"Bir kimse gider de verdiği haber konusunda kâhini tasdik ederse, Allah’ın Muhammed’e indirdiğini inkâr etmiş olur." (Tirmizî, Tahâret,102; İbn Mâce, Tahâret, 122; Ahmed İbn Hanbel, II/408).

Okudunuz mu?  Gusülle ilgili sürekli vesvese

burclar gercek mi, burçlar gerçek midir, burçlar gercek mı

Bu kategoride yer alan Kulağa erimiş kurşun dökülmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Burçlar Gerçek Mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.