Anasayfa
2 Eylül 2022, 14:34
sizden9
Abone

Oğlum, Evladım, Çocuğum hiperaktif nasıl davranmalıyım?

Oğlum, Evladım, Çocuğum hiperaktif nasıl davranmalıyım?

saban66
Selamün aleyküm 3 yaşında bir oğlum var Çok hiper aktif. Ne yapabilirim Çalışıyorum getiremiyorum

Bilgi vermek isteyenler Hayır sahipleri tavsiyelerinizi bekliyorum


Cevap: Oğlum, Evladım, Çocuğum hiperaktif nasıl davranmalıyım?

Şema
Hiperaktif çocuk

SORU
Benim 8 yaşında oğlum var. Hiperaktif teşhisi konuldu. İlaç kullanıyordum iyi gelmiyor çocuk zaten zayıf iştahını kesti bir de çok mutsuz oluyor .
CEVAP
Dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu (DEHB) çocuğun davranışlarını ve okul başarısını olumsuz olarak etkiler. Anne-baba da bundan etkilenir. DEHB için farklı gruplardan ilaçlar vardır ve yararı olmaktadır. Önerilen ilaç iyi gelmediyse veya yan etki ortaya çıkardıysa, bir çocuk ve ergen psikiyatristi uygun ilacı ayarlayacaktır.
Üsküdar Üniversitesi NPSUAM Feneryolu Polikliniği’nden Prof. Dr. Orhan Doğan

Okudunuz mu?  Söylenen şirkmidir ?

saban66
Borcum var Hayır sahiplerine yardım bekliyorum Gerekirse böbreğimin birini satmak istiyorum Geçinemiyor Allah rızası için yardım edin Selam ve dua ile

Firmada çalıştım Taşeron kaçtı Şu an nerede olduğu bilinmiyor Güvenlik firmasında yeni işe geldim Mayısın 20 sinden önce ödeme yapamayız dediler yardım edin Allah yar ve yardımcınız olsun borç verirseniz sevinirim

Bu kategoride yer alan Küfürbazım, İslamda küfür etmenin cezası nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Oğlum, Evladım, Çocuğum hiperaktif nasıl davranmalıyım? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.