Anasayfa
8 Mayıs 2021, 13:10
missa07
Abone

Tv, resim olan odada namaz ve dua

Tv, resim olan odada namaz ve dua

Kayıtsız Üye
1) Bazi sitelerde Tv calgi aleti gibi kullanilmissa o odada namaz kilmak mekruh ve dua da makbul degil. Bizim evde sadece iki odada tv yok. Birisi annemgilin odasi diğeri ablalarimin. Anne babam dindar degil.Bu odalarda namaz kilmaya kalksam engel cikarirlar. Benim odamda tv , bilgisayar, kurdugunda muzik calan gemi var sus olarak. (Odamdaki tvde şuan tv izlemiyorum. Eskiden izlendi. Ama oyun oynarken muzik geliyordu son zamanlar)Bu sitelerde soylenenler dogrumu? Dogruysa benim durumum ozurmu?
2) Odamda namaz kılmaya baslamadan önce bilgisayar masamin uzerine yapistirdigim bir etiket var. Uzerinde cizgi film karakterk gibi bir cocuk resmi var. Goz falan hissesini kopardim. Mekruh olurmu?
3) yukarida soyledigim resmin uzerini kagitla ortdugumde yandan acik kaliyor. Bu zaman mekruh olurmu?

Okudunuz mu?  İnsanlar bana gıcık oluyorlarr

Cevap: Tv, resim olan odada namaz ve dua

@hmet
Evdeki resim kıble tarafında olmamalı, bilgisayar ve tv gibi elektronik eşyalar karşıda ve açık olmamalı

Bu kategoride yer alan Annemi çok üzdüm ona kendimi affettirmek için ne yapmalıyım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Tv, resim olan odada namaz ve dua Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.