Anasayfa
16 Kasım 2021, 5:41
missa8
Abone

İnsanlar bana gıcık oluyorlarr

İnsanlar bana gıcık oluyorlarr

Kayıtsız Üye
Ben lise ikiye giden bir erkeğim. Sınıfta sessiz, sakin otururum. Derse girip çıkarım. Kimseye zararım yok. Herkesle iyi geçinmeye çalışıyorum. Derslerimde gayet iyi. Arkadaşlarım bana nedense gıcık oluyor. Bana karşı gıcık, uzak davranıyorlar. Çok sessiz bir insanım. Acaba kibirli miyim, kendini beğenmiş miyim anlamıyorum. Namazımı kılıyorum. Haramlardan da kaçmaya çalışıyorum. Sizce imtihan olabilir mi ?

Okudunuz mu?  Cinler banyoda musallat olur mu

Cevap: İnsanlar bana gıcık oluyorlarr

Darusselam
Bu imtihan tabi ki
İnsanların bizim kaynaşmama sebebi ya bizdendir yüzümüz soğuk veya kibirliyiz ya d onlardandır kıskanıyorlardır.
Sen iyi olmaya devam et.


Cevap: İnsanlar bana gıcık oluyorlarr

Bilgin Birey
insanlar kendileri gibi olmayanları sevmezler. Sınıftakiler şımarık ve cahil kesimden demek ki. Onların sevmesi değil Allah’ın sevmesi daha önemlidir.

Bu kategoride yer alan Ayet-el kürsi hangi tarihte nazil oldu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İnsanlar bana gıcık oluyorlarr Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.