Anasayfa
14 Kasım 2023, 14:54
sizden04
Abone

Kalp kararmasının alametleri nelerdir?

Kalp kararmasının alametleri nelerdir?

ugur2015
kalp kararması için dua

Selamün aleyküm benim sorum arkadaşlar ben namaza ibadete yeni başladım fakat tövbe ederken gözümden yaş gelmiyor ağlayamıyorum bir türlü korkuyorum imansız ölmekten bir yolu var mıdır.


kalbin kararması ile ilgili hadisler

@hmet
kalbin kararması ile ilgili ayetler

Okudunuz mu?  Küfür etmenin ve Yalan söylemenin cehennemdeki cezası nedir?

DUA OLARAK OKUNACAK AYET

3. Sure (Âl-i İmrân Suresi), 8. Ayet
(Onlar şöyle yakarırlar): "Rabbimiz! Bizi hidayete erdirdikten sonra kalplerimizi eğriltme. Bize katından bir rahmet bahşet. Şüphesiz sen çok bahşedensin."

KALP KATILIĞI

2. Sure (Bakara Suresi), 74. Ayet
Sonra bunun ardından kalpleriniz yine katılaştı, taş gibi; hatta daha katı oldu. Çünkü taş vardır ki, içinden ırmaklar fışkırır. Taş vardır ki yarılır da içinden sular çıkar. Taş da vardır ki, Allah korkusuyla (yerinden kopup) düşer. Allah yaptıklarınızdan hiçbir zaman habersiz değildir.

Okudunuz mu?  Nimetullah Hoca Efendi hakkında ne dersiniz

kalp katılığının alametleri

Bu kategoride yer alan Müslüman olupta Homoseksüel(Gay ve lezbiyen)olanların durumu nedir Lut kavmi gibi aynı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kalp kararmasının alametleri nelerdir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.