Anasayfa
8 Mayıs 2021, 13:06
missa08
Abone

Annem erkek ve kız çocukları arasında ayrım yapıyor

Annem erkek ve kız çocukları arasında ayrım yapıyor

ekin830
Annem erkek ve kız çocukları arasında ayrım yapıyor erkeklere daha fazla değer veriyor ben o kadar anneme iyi davranmama rağmen en ufak bir hatamı görse başlıyor beddua etmeye artık ondan nefret ediyorum keşke böyle bir annem olmasaydı hangi anne böyle beddua eder evladına sanki üvey evladım

Okudunuz mu?  Cünüpken eşyalara dokunmak o eşyaları pis yapar mı?

Cevap: Annem erkek ve kız çocukları arasında ayrım yapıyor

arifselim
Kız ve erkek çocukları arasında ayırım yapmak günahtır ve haramdır. Anne ve baba nazarında bütün çocuklar eşit olmalıdır ve kesinlikle erkek çocuklar kayırılmamalıdır aksine kız çocuklarını büyütmenin sevabı erkeklerden çok daha fazladır. Eğer anneniz böyle bir hata yapıyorsa yanlış yapıyordur ama bu sizi sevmediği anlamına geldiğini sanmıyorum. Siz yinede bunun farkındasınız önemli olanda budur. Onun ıslahı için dua edin.

Bu kategoride yer alan Cinler benimle neden uğraşıyor ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Annem erkek ve kız çocukları arasında ayrım yapıyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.