Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:54
missa4
Abone

Abim ile annem arasında sürekli bir çatışma oluyor ne yapmalıyım

Abim ile annem arasında sürekli bir çatışma oluyor ne yapmalıyım

Kayıtsız Üye
Sa. Abim 17 yaşında ve anneme sürekli yüzüne karşı argo konuşuyor (salak kelimesi özellikle). Annem bu nasıl bir çocuk böyle nerde yanlış yaptık deyip ağlıyor ve ben ona çok üzülüyorum. Abim annemin yaptığı yemekleri de beğenmiyor yemiyor annem de aç kalmasın diye ona ayrı sevdiği yemek yapıyor. Annem abime ders çalışsın diye çok çabalıyor bir suru kitap alıyor ama o çalışmıyor . Bilgisayarini beğenmiyor kendini hep arkadaşlarıyla kiyasliyor .Harçlığını da az buluyor ama o konuda çok fazla ısrar etmiyor çok şükür. Babam ise abimin hiçbir işine karışmıyor ne yaparsa kendine diyor hiç yüz göz olmuyor. Az önce yine abim anneme otoriteni korumak için bana böyle bağırıyorsun salak geri zekalı falan dedi annem sinirlendi bağırdı abim (yemekteydik bu arada) ben yemicem dedi kalktı gitti annemin siniri bozuldu yine ağladı. Babam hiç karışma her dediğini kabul edelim büyüdüğünde burnu surtunce anlar diyor annem istemiyo büyüdüğünde hep burnu surtmesin şimdi cezasını verelim diyor babam harçlığını vermeyelim diyor ama bana bu çok yanlış geliyor çünkü harçlık verilmeyince insanın gururuna dokunmazmi ben sizin paranızı muhtaç değilim deyip evden gittiği de olmuştu . Sizce ailem nasıl bir ceza vermeli ne yapmalı bence annem abime yok gibi davranmalı sorduguna cevap vermese tavrını koymuş olur ama ne yapmalıyız ergenlik dönemi olduğu için mi böyle abim hangi duaları okumaliyiz

Okudunuz mu?  Baharatcılarda satılan alkollu işveç şurubu harammı?

Yorum: Abim ile annem arasında sürekli bir çatışma oluyor ne yapmalıyım

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu dönem geçecek ve düzelecek inşaAllah. Ama bu noktada babana da çok büyük görevler düşmektedir. Baban onun sorunları ve eğitimi ile annenden daha fazla ilgilenmelidir. Onu başı boş bırakmakta yanlıştır çok sıkmak da yanlıştır. Bu sorunu annen ve baban ortak bir yol oluşturarak onunla güzel bir şekilde ilgilenmelidirler. Allah yardımcınız olsun.

Bu kategoride yer alan Şemsi Harfler Ve Kameri Harfler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Abim ile annem arasında sürekli bir çatışma oluyor ne yapmalıyım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.