Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:58
sizden04
Abone

Büyü mü yoksa sadece dua mı??? Sevgiyle Kendine Bağlamak İçin

Büyü mü yoksa sadece dua mı??? Sevgiyle Kendine Bağlamak İçin

neyapsamki
Arkadaşlar herkese merhaba, daha yeni üye oldum o nedenle forumun geel klurallarına hakim değilim, bir hatam olursa kusura bakmayın.

Benim size bir sorum olacaktı. ailevi bir sorunumuz vardı ve bir arkadaşı anneme bir kitap vermiş. Kitabın içinde "sevgiyle kendine bağlamak için" dua yazıyordu. ben de eski sevgilimle ilgili bu duayı etmek istedim. eğer 3 kere tekrarlandığı halde dua gerçek olmazsa mutlaka bir hata vardır. düzgün bir şekilde uygulanırsa mutlaka gerçek olur diyordu. bu içime bir kurt düşürdü. nasıl kendinden bu kadar emin olabiliyor ki Allah bilir dedim ama yine de bir akşam yaptım duayı şöyleki;

Okudunuz mu?  Telealbedru ilahisinin arapça yazılışını istiyorum

2 rekat namaz kılınıyor. sonra 1000 kere "la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim" okunuyor her 100 defada bir "Allahümme ya musahhiral kulubi sahhirli kalbe(istenilen kişinin ve annesinin adı) hatta yekune tahte emri ve yefal külle ma üriydü bihavlike ve kuvvetike ya Allahü la havle vela kuvvete illa billah" okunuyor. sonra tekrar 2 rekat namaz kılınıp Allahümme inni es-elüke bihavlike ve kuvvetike ya musahhırel kulübi sahhırli kalbi filan ibn-u filane ( istenen kişinin annesiyle birlikte ismi söylenir aişe oğlu ali veya fatma kızı aişe şeklinde) hatta yühıbbüli hubben şediden ve yeküne tahte emri ve yef’al küllema üriydü mine’l-hayri ve’la’mali’l-meşrüah.ya Allah ya Allah ve sallAllahü ala syyidina Muhammedin sallAllahü aleyhi ve ala alihi ve sahbihi ve selem
sübhane rabbike rabbbi’l-izzeti amma yasifün ve selamün ale’l-mürselün ve’l-hamdülillahi rabbi’l-alemin” şeklinde dua edilir ve biiznillah maksat hasıl olur.

Okudunuz mu?  Beyaz akıntı güsül gerektirir mi ?

bu işlem 1.veya 2. veya 3. de hasıl olmazsa 7 gece tekrarlanır sonra mutlaka olur

mum eritme, fotoğrafa bakıp okumanın büyü olduğunu biliyordum ama burada sadece namaz kılıp dua etmek olduğu için emin olmasam da yaptım. gerçi tam 1000 yapamadım sanırım karıştırdım birkaç kez ama yine de içime kurt düştü. büyü müdür bu duayı etmek? mutlaka olur demesi beni tedirgin etti.

Okudunuz mu?  Birine ilah dedim, şirk mi koştum

yardımcı oluranız sevinirim.


Cevap: Büyü mü yoksa sadece dua mı??? Sevgiyle Kendine Bağlamak İçin

Aşk-ı Vuslat
Merhaba, bu gibi sorular genellikle insanın çok kafasını karıştırıyor lakin ilminden emin olmadığınız birşeyi kesinlikle yapmayın, duadır bu ne olacak demeyin. Manevi zarar görürsünüz, yaşayan insanlar var çevremde. Sizin bahsettiğiniz dua yöntemini de biliyorum fakat bunu sana haram olan birine değil helaline yapılır yani eşler arası sorun olduğu zaman bu duanın okunması caiz görülmüştür. Evvela niyetin ne onun düşün kimin için ne için yapıyosun. Allah katında bu doğru mu, nefsini değil ruhunu dinleyerek cevapla bu soruları. Nefsimiz kafirdir, yanlışı bile doğru gösterir bize.
Selametle

Okudunuz mu?  Gusülsüz Abdestsiz Namaz Kılmak

kulübi sahhirli, baglamak için mumsema, Büyü

Bu kategoride yer alan Nasipsizlik var mıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Büyü mü yoksa sadece dua mı??? Sevgiyle Kendine Bağlamak İçin Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.