Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:59
missa02
Abone

Allaha isteyerek yada istemeyerek küfür ediyorum ne yapmalıyım

Allaha isteyerek yada istemeyerek küfür ediyorum ne yapmalıyım

Kayıtsız Üye
Selamin aleykum hocam ben artık dayanamıyorum Allah’a isteyerek yada istemeyerek küfür ediyorum napmaliyim lütfen bana yardım edin 1 yıldır suuruyor bu annem babam kimse bilmiyor napmaliyim lütfen yardım edin bana teşekkürler

Okudunuz mu?  İbadet etmek neden Allaha şükretmektir?

Cevap: Allah’a isteyerek yada istemeyerek küfür ediyorum ne yapmalıyım

arifselim
Aleykum selam, Allah’a haşa küfür etmek insanı küfre sokar bundan dolayı tövbe etmelisiniz ve bir daha yapmamalısınız. Tam olarak anlaşılamıyor sorunuzdan ama herhalde içinizde olan vesveseden dolayı oluyor gibi görünüyor yani aslında iman ediyorsunuz ama içinize vesvese doğuyor ve içinizden küfür gibi düşünceler geçiyor. Eğer tamamen bu şekilde gerçekleşiyorsa bunlar vesvesedir ve şeytandandır ve insanı küfre sokmaz. Aslında sizin bunu önemsemeniz ve buna bir çare aramanız bile imanınıza delildir eğer iman olmasaydı bunu önemsemezdiniz. Öyleyse isteyerek gibi söylediğiniz küfürler varsa mutlaka bunları terkedin içinize gelenler için ise şunu hatırlayın eğer kalbinizde iman olmasaydı şeytan bu yoldan sizinle uğraşmazdı demek ki siz müminsiniz müslümansınız. Eğer mümkünse gidip yardım ve nasihat alabileceğiniz bir alime danışın. Allah yardımcınız olsun.

Okudunuz mu?  Kocanın Karısını Ihmal Etmesi

elinde olmadan Allah’a küfür etmek

Bu kategoride yer alan Annem beni sevdiğime vermiyor başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Allaha isteyerek yada istemeyerek küfür ediyorum ne yapmalıyım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.