Anasayfa
26 Ocak 2022, 14:45
missa06
Abone

Allaha isyan ediyorum, yeter artık…

Allaha isyan ediyorum, yeter artık…

Kayıtsız Üye
Ben 34 yaşında bekar bir bayanım. 18 yaşımda evden ayrıldım. O günden beri başıma gelmeyen şey kalmadı. Yalnızım kimsem yok. İftiralar, dedikodular, üzüntüden hastalıklar, yalnızlık. Gecenin bir körü hastaneye bile yalnız gidiyordum, zoraki yürüyordum. İki defa bir beye ilgi duydum. İkisiyle evleneyim bir yuvam olsun diye düşünerek adımlar attım. İkisi de benimle dalga geçti. Tersledi, reddetti. Şu an herkese herşeye karşı o kadar kin duyuyorum ki. Şimdiye kadar islamiyetin bütün gereklerini tam olarak yerine getiriyordum. Namaz, oruç, tesettür. Herşeyim tamdı. Tesettürlü olduğum için işten bile atıldım. Şu yalnızlığımda hiç Allah’ın yasakladığı bir şey yapmadım. Fakat tam 16 yıldır Allah yanımda yoktu. Hiç yardım etmedi bana. Hiçbir duamı kabul etmedi. Beni yapayalnız bıraktı bu dünyada canavarların arasına. Artık ondan da herkesten ve herşeyden nefret ediyorum. Siz ne dersiniz bu duruma? Hiç benim yaşadığım duyguyu yaşadınız mı?

Okudunuz mu?  İsmet garibullah tekkesi nerdedir

Yorum: Allah’a isyan ediyorum, yeter artık…

bbgbbg
Sen bizle dalga mı geçiyorsun ? Rabbine kin duyar mı insan ? Birde bize soru soruyorsun,bir düşünmen gerekir bence soruyu soran sen misin cidden yoksa şeytan damarlarına girip adeta ‘yaz kızım’ diyerek sana bu yazıyı mı yazdırıyor ?

Okudunuz mu?  Herşeyden bıktım

Allahu Teala dünya hayatını isteyenleri dünyada vereceğini ama onların ahirette payı olmayacağını söylüyor.Ancak biz mü’minler dünya ile beraber ahiretide isteriz.O yüzden dünyada başımıza gelen sıkıntılar bizim için ahiretten önce bizim derecemizi arttıran şeylerdir.Kimse sıkıntı yaşamak istemez ama başa gelince sabretmek gerekir Allahu Teala sabredenlerden eylesin.

Nisa – 79
"Sana iyilik olarak ne erişirse, Allah’tandır. Sana kötülük olarak ne dokunursa, o da kendi nefsindendir."

Okudunuz mu?  Emeksiz yemek olmaz ile ilgili kompozisyon?

Allahu Teala’yı değil kendi nefsinizi suçlayın.Kendinizi kusursuz yanlışsız görmekten vazgeçin.Yanlışlarınızı samimi şekilde kendinize itiraf edin.Sonra da Rabbinize tövbe edin.Eğer o 16 yıl çektiklerinize cidden Allahu Teala rızası için sabrettiyseniz,şimdi de sabredin.Allahu Teala en doğrusunu bilendir.


Yorum: Allah’a isyan ediyorum, yeter artık…

Kayıtsız Üye
Duyduğum kin öfke herşeye, herkese. Yaşadıklarım kendi nefsimden olamaz. Ben bu kadar kötü bir şey yapmadım. Çok ağır bir hastalık geçirdim. Morfinler yedim, yürüyemiyordum bile. Yanımda kimse yoktu. Yalnızdım yanımda kimse yoktu. Yaşıtlarım eşlerinden, bebeklerinden bahsederken ben de başörtümden dolayı atıldığım işimden bahsediyordum. Bence siz empati yapabilen biri değilsiniz. Ben yaşadığım psikolojiden bahsediyorum. Yıpranmışlığımdan bahsediyorum. Hemen nefsinden demek kolay. Gerçekten beni ikna edebilecek bir cevap rica ediyorum lütfen.

Okudunuz mu?  Renkli Lens Caiz midir ?

Yorum: Allah’a isyan ediyorum, yeter artık…

bbgbbg
Siz ikna olmak istiyorsanız ikna olursunuz ve tabiki Allahu Teala dilerse,benim sizi ikna etmek gibi bir yeteneğim yok.Ancak size inşaAllah ilham kaynağı olabilecek bir haber gördüm bugün.Belki de Allahu Teala size yollamam için karşıma çıkarmıştır Allahu alem.

Okudunuz mu?  Banyo yaparken gusül almak?

http://www.ensonhaber.com/marie-rose-balter-kimdir.html

Bu kadının hikayesini okuyun.Kadın müslüman bile değil.Sonra kendinizi düşünün ve iman etmeyen birinden daha az hayata tutunduğunuzu düşünün ve Allah’a olan imanınızı tazeleyin inşaAllah.
Haberi okuduktan sonra şu ayet ile hadis rivayetini de okuyun lütfen.

(Ey müminler!)Yoksa siz, sizden önce gelip geçenlerin başına gelenlerin benzeri sizin de başınıza gelmeden cennet’e gireceğinizi mi sandınız?! Onlara yoksulluk ve sıkıntı öylesine dokunmuş ve öyle sarsılmışlardı ki nihâyet peygamber ve beraberindeki müminler, Allah’ın yardımı ne zaman gelecek? demişlerdi. İyi bilin ki, Allah’ın yardımı yakındır. (Bakara, 2/214)

Okudunuz mu?  Hayrettin karaman borsa caiz mi

"Sizden önceki ümmetler içinde öyle kimseler bulunmuştur ki, (zalimler tarafından) yakalanır, onun için yerde bir çukur kazılır, o kişi o çukurun içine gömülürdü. Sonra büyük bir testere getirilir, onun başı üzerine konulurdu da cesedi ikiye bölünürdü, fakat bu onu dinden döndürmezdi. (Bir başkasına da benzer işkenceler uygulanır); demir taraklar ile etinin altındaki kemiği ve sinirleri taranırdı da, bu işkenceler o mümini dîninden çevirmezdi. (Sahâbîlerim!) Size yemîn ederek söylüyorum ki, Allah bu işi (İslâm dînini), mutlaka tamamlayacaktır. Öyle ki, bir süvârî San’â’dan Hadramevt’e kadar (tek başına) yolculuk edecek de Allah’tan ve bir de (yolcu koyun sahibi ise) koyunlarına kurdun saldırmasından başka hiçbir şeyden korkmayacaktır. Fakat sizler acele ediyorsunuz!." (Ahmed b. Hanbel, 5/109; Buharî, Menakıbu’l-Ensar,29).

Okudunuz mu?  Abdesti uzun süre nasıl tutarım

Allah Rasul’ünün(sav) çektiği sıkıntılar,akrabaları tarafından dışlanması,dalga geçilmesi.Onca yapılan eziyetler.En zorlu zamanlarda eşini kaybetmesi.Yalnılmıyorsam 6 – 7’de olabilir -çocuğunu daha hayatta iken kaybetmesi ve cenaze namazlarını kendi kıldırması,Taif’te taşlanması,Peygamber olmasına rağmen onca savaşa girmesi ve daha nice zorluklar.. Böyle bir Peygamber’in ümmetiyiz.Onun başına bu kadar musibet geldiyse ve takva da hala en önde gittiyse bizim de öyle olmamız gerekmez mi ? Rabbimize dua ederiz ki bizlere kaldıramıyacağımız yük vermesin,eski ümmetlere yüklediği yükü yüklemesin.Bizlere dünya ve ahirette iyilikler ve güzellikler nasip etsin.Ancak başımıza bir musibet yazarsa da sabırlı olmayı bizlere nasip eylesin.

Okudunuz mu?  İslamda ırkçılık günahmıdır?

Kayıtsız Üye
Gunah isliyorum biliyorum ama caresiz kaldim Allah im affedrr mi bilmiyorum.


bbgbbg
Sen tövbe ile Rabbine dön inşaAllah tövben kabul edilir.


Kayıtsız Üye
Çoğu kişi doğru insan kalmadı diyor ama hala var. Umudunuzu kaybetmeyin. Hepimiz öleceğiz, dünya yok olacak. Dert etmeyin, işinize bakıp gün geçirin. Şuan çoğu insan bunu yapıyor. Günü bitirme uğraşındayız.

Okudunuz mu?  Namazı sürekli kılmak için ne yapmalı

Kayıtsız Üye
Caresiz kalinca Allah a isyan etmek midir care?

Yaptiginiz yazdiginiz seyler hiç de oyle basit seyler degil,haddinizi fena asmisiniz!

Allah tan baska Allah tan kacilacak yer yoktur bunu unutmayin!

Cok dikkatli olun!

Allah kendini ovdugu gibidir O ndan umut kesilmez!

En dogrusunu Allah bilir!


Kayıtsız Üye
Şuan Yaptığının Aptalca Olduğunu Umarım Anlarsın.Benim Yaşadıklarımı Yaşasan Kim Bilir Sen Ne Yapardın.Umarım En Kısa Sürede Tevbe Edersin Yoksa Yolun Yol Değil

Okudunuz mu?  Şahmeran duası adetliyken okunur mu sakıncası varmı

isyan, artık Allaha, yeter

Bu kategoride yer alan İslamda zina cezası nedir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Allaha isyan ediyorum, yeter artık… Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.