Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:29
missa6
Abone

İsyan ediyorum imanım tehlikede…!

İsyan ediyorum imanım tehlikede…!

Z. Nur
Selamün aleyküm. Son zamanlarda ruhi bunalıma girdim. İsyan etmekten çok korkuyorum ama galiba düşüncelerimle isyan ediyorum. Allah rızası için yol gösterin bana.

Evlendim, eşimle uyum sıkıntısı çektik. Çok kavga ettik ilk sene. Tam eşimle evliliğimiz yoluna girdi derken, mecburiyetten hiç istemediğim bir yere taşınmak zorunda kaldık. Bu evden hep nefret ettim. Tam bu eve, bu yerleşim yerine biraz alışıyorum derken, hamileydim, heyecanla beklediğim bebeğim doğdu ve doğduktan sonra vefat etti.

Okudunuz mu?  Ezan okunurken yapılması gereken şeyler nelerdir?

Artık düşünmeye başladım. BUNLARI İSTEMEDEN VE UTANARAK YAZIYORUM. Ama bu düşüncelerden kurtulmam için , bana yardım edebilmeniz için sizlerle paylaşmam lazım. 😞 🙁 Hayatım niye yolunda gitmiyo? Ben niye hiç mutlu olamıyorum. Rabbim niye benim önüme mutsuz olacağım şeyler çıkartıp duruyo. İmtihan diyorum kendi kendime. Ama sonra İmtihan olmayı, Bu dünyaya gelmeyi Ben istemedim diye düşünüyorum. Ben istemediğim halde niye bu dünyanın sıkıntısını çekmek zorundayım? Üstelik çekmezsem cehenneme gitmek zorundayım? Neden Rabbim beni bu dünyada sıkıntı çekmeye mecbur bırakmış? Çekmezsem sonsuz cehenneme mecbur bırakmış. Bu bana çok adaletsiz gelmeye başladı.

Okudunuz mu?  Küfür Söz Söyleyenlerin Yanında Oturmak

YALVARIYORUM BANA YOL GÖSTERİN. Yalvarıyorum sorularıma cevap verip beni aydınlatın ve beni bu bataktan kurtarın.


Yorum: İsyan ediyorum imanım tehlikede…!

Mucahid
Şeytan sana verilen nimetleri unutturup isyan etmeye teşvik etmiş ve başarmak üzere.
Evet dünyaya gelmek elimizde değil ve Allahı da sorgulayamayız ama Allah iyi insan olun ben size ebedi mutluluk vereceğim diye vaad ediyor…. iyi kul olmak çok mu zor? Sınava tabi tutmadan dünyada bile bize diploma veren ve bizi işe alan yok
Haline şükretmen için dünyadaki sıkıntı çeken insanları biraz araştır ve mutlaka ÖLÜLERİ DİRİLTEN CENAZE adlı sohbeti izle

Okudunuz mu?  Yılan öldürmenin hükmü nedir, dinimizde caiz midir?

Dua ettikçe sıkıntıya giriyorum

Kayıtsız Üye
Evladım için ne zaman dua etsem Aksi çocuk oluyor eğitimde başarılı olsun diyorum puanları düşüşe geçiyor. Ne yapmalıyım sizce


isyan

Bu kategoride yer alan Boşaldıktan sonra idrarla birlikte meni gelebilir mi? gelirse gusülü geciktirerek mi yapmalıyız? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İsyan ediyorum imanım tehlikede…! Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.