Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:59
sizden04
Abone

Bizim için imkansız olan şeyi Allah’tan isteye bilir miyiz ?

Bizim için imkansız olan şeyi Allah’tan isteye bilir miyiz ?

r1dv4n06
Geçmişte kötü günler yaşadim Allahim o günleri yok et yaşamamiş olayim diye dua edebilir miyim ? Allah her şeye kadirdir böyle bir şey olmasi mümkün mü ?


Cevap: Bizim için imkansiz olan şeyi Allahtan isteye bilir miyiz ?

UCD
Günah ise Tövbe edersen bir daha yapmamağa meillli isen kabul olur.Geçmişte yaşadığın olaya bağlı? söylersen daha yardımcı olabilirim

Okudunuz mu?  Özürlü abdesti güneş doğunca mı bozulur yoksa öğlen girince mi?

Cevap: Bizim için imkansiz olan şeyi Allahtan isteye bilir miyiz ?

Crowley
ŞİRK dahil, gereği gibi tevbe edilmiş bütün günahlar katiyetle affedilir. Tekrar dönülmedikçe geçmiş günahlar silinmiştir. Kur’an’ımızın bu konudaki hükümleri, onlarca hadisi şerif gayet açıktır. Bunun dışındaki sözler doğru değildir. Tevbe kadar güçlü bir temizleyicimiz yoktur. Rabbimizin mağfireti okyanuslar kadar büyük bir kiri bile temizleyecek genişliktedir. Allah kapısında kalmayı hepimize nasip etsin. Nureddin Yıldız

Okudunuz mu?  Cinsel organına dokunmak orucu bozar mı

Cevap: Bizim için imkansiz olan şeyi Allahtan isteye bilir miyiz ?

rigby
Pardon Crowley bana da bir yardımcı olur musunuz ?
forumduasi.com/sizden-gelen-sorular/280068-yanlislikla-kufure-dusmus-fakat-sonra-olesiye-pisman-olmus-birisi.html
@Crowley


emeğinin karşılığını

Bu kategoride yer alan Niyet getirirken (namaz abdest) vesvese ile uğraşıp duruyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bizim için imkansız olan şeyi Allah’tan isteye bilir miyiz ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.